Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2023

Υπέβαλε παραίτηση ο πρόεδρος της κοινότητας Καινουργίου Δημήτρης Διαμάντης

>

Την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου της κοινότητας Καινουργίου υπέβαλε ατις 7/4/2023 ο Δημήτρης Διαμάντης.

Όπως ανέφερε στο kainourgiopress ο κ.Διαμάντης, οι λόγοι της παραίτησης είναι προσωπικοί, θα παραμείνει μέλος στο κοινοτικό συμβούλιο για να στηρίξει τον νέο πρόεδρο και το έργο του συμβουλίου ,και για να αποφευχθούν χρονοβόρες διαδικασίες.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις διεργασίες που θα ακολουθήσουν μετά την αποδοχή της παραίτησης από τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Νότης Ρεντίφης

4 σχόλια:

  1. Ναι οκ,καλό θα ήταν όταν γίνει το συμβούλιο να δοθούν επιπλέον διευκρινίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οφείλεται να παραιτηθείται κ εσεις κύριε Διαμάντη κ το παρεάκι σου και από σύμβουλοι... εξυπηρετείται μόνο τα συμφέροντα σας και των δικών σας...
    Παρετειθειται να δώσετε χώρο σε ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για το χωριό...
    Εξευτελίζεται τους εαυτους σας κ το χωριό με την παραμονή σάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος έχει να πει κάτι να βγει με όνομα και επώνυμο και να έρθει και στο συμβούλιο όταν οριστεί,όπως τα όσα αναφέρονται είναι με όνομα και επώνυμο.Δεκτές και σεβαστές οι απόψεις αλλά με αποδείξεις όταν μάλιστα γίνονται και υποδείξεις. Περιμένουμε να σας ακούσουμε στο κοινοτικό συμβούλιο,δημοκρατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι φίλε μου είσαι λάθος .Πρώτον φίλε μου να μας πεις πιος είσαι και όποιοι θέλετε να πάτε στο συμβούλιο. Επίσης φίλε μου ο πρόεδρος παραιτήθηκε,τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις. Όλα τα υπόλοιπα στο συμβούλιο χωρίς ανωνυμίες.Όποιοι ενδιαφέρεστε για τα κοινά του χωριού να έρθετε στον χώρο των συνεδριάσεων να ακούσετε και να εκφέρετε άποψη. Face to Face φίλε μου.Έτσι και πριν χρόνια που με πρωτοβουλία του τότε συμβουλίου έγινε διαμαρτυρία στη χαραυγή φώναζαν πολοί και πήγαμε μον λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!