Κυριακή, Αυγούστου 27, 2023

Καινούργιο: Μια όμορφη βραδιά με μουσική και χορούς στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών(φωτο)

>

Μια όμορφη

εκδήλωση με χορούς και έθιμα από το Εκουαδόρ την Ουρουγουάη και την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Καινούργιο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει ο δήμος Αγρινίου ,με εκδηλώσεις στο Αγρίνιο και στις δημοτικές ενότητες.

Ήταν μια χορευτική παράσταση στον αύλειο χώρο του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου που φιλοξένησε και ένωσε χορευτικά, διαφορετικούς πολιτισμούς με τους πρωταγωνιστές να κερδίζουν άξια το χειροκρότημα.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 ο πρόεδρος του κοινότητας Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης καλωσόρισε τα μέλη των αποστολών στο Καινούργιο και οι οικοδεσπότες του Π.Ο οι «Θεστιείς» άνοιξαν την παράσταση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του kainourgiopress
























1 σχόλιο:

  1. Να πάρουμε το scania και να πάμε στο καλό.
    Δυστυχώς το κιτς και το Scania, τα καγκέλια και το τιτι τι ε τιτι κέρδισαν τα χορευτικά από Εκουαδόρ και Ουρουγουάη.
    Αναφέρομαι στα χορευτικά που ήρθαν χθες το βράδυ 26/8 στο Καινούργιο και ηττήθηκαν κατά κράτος από κιτς αρπακτικά - "τραγουδιστές".
    Τα χορευτικά, τα οποία ήρθαν από την άκρη της γης να μας δείξουν τον πολιτισμό τους απαξιώθηκαν. Ο κόσμος που παρακουλούθησε την εκδήλωση ήταν δεν ήταν 50 άτομα. Ποιός ευθύνεται ας το βρουν οι υπεύθυνοι. Ούτε η ανάλογη ενημέρωση έγινε (έτσι θεωρώ) ότι θα έρθουν τα χορευτικά, ούτε και οι υπεύθυνοι έδωσαν τη σημασία που έπρεπε αφού αυτό φάνηκε από τα καθίσματα στα οποία χώρεσαν οι πενήντα άνθρωποι που πρακολούθησαν την εκδήλωση.
    Τι είπατε;;; Τι τι τι ε τι τι
    Είχα σκοπό να γράψω και άλλα αλλά σκέφτηκα "άστο να πάρει ο δαίμονας".....
    Ας έρθει το Scania να μας φορτώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!