Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10, 2023

Καινούργιο: Κυριακή ποδηλασίας-Με επιτυχία η «Ανάβαση Βλοχού»(φωτο)

>

Με επιτυχία και με συμμετοχή αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας ,που κρίνεται ικανοποιητική, ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο Καινούργιο ο  1ος Ποδηλατικός αγώνας ατομικής χρονομέτρησης «Ανάβαση Βλοχού».

Σε μια απαιτητική διαδρομή οι αθλητές ξεκίνησαν από το Καινούργιο και τερμάτισαν στον Βλοχό δοκιμάζοντας τις αντοχές τους και βελτιώνοντας τους χρόνους τους.


Για την ασφάλεια του αγώνα επιλήφθηκε η Τροχαία Αγρινίου ,ενώ για την επικοινωνία επιλήφθηκε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο.



Οι διοργανωτές μεταξύ άλλων ευχαριστούν τον πρόεδρο του Καινουργίου Βασίλη Καραγκούνη για την φιλοξενία ο οποίος δήλωσε  στον Κώστα Λούκα ότι ο αγώνας πρέπει να καθιερωθεί ,να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών και να βελτιωθεί η διοργάνωση.

Ακούστε αναλυτικά την δήλωση 


Ο αγώνας ανήκει στο εθνικό καλεντάρι της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας και διοργανώθηκε από τον ποδηλατικό σύλλογος  "Γ.Π.Σ Αγρινίου" σε συνεργασία με την τον Δήμο Αγρινίου και την Κοινότητα Καινούργιου .

Δείτε φωτογραφικό υλικό



















































1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς ο κόσμος του Καινουργίου ήταν άφαντος.... λιγότεροι από 10 άτομα παρακολούθησαν τη διοργάνωση... δικαιολογία ότι δεν το γνώριζαν δεν υπάρχει. Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και αθλητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!