Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2023

Αγρίνιο:Κάδοι δυσκολεύουν την ορατότητα σε οδηγούς στην Χ.Τρικούπη-Κίνδυνος ατυχήματος

>

Προβλήματα

στους οδηγούς αυτοκινήτων δημιουργούν οι κάδοι που είναι τοποθετημένοι στην Χ.Τρικούπή στην διασταύρωση με την Τριχωνίδος ,αφού στο σημείο που είναι τοποθετημένοι δυσκολεύουν την ορατότητα των οδηγών,όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με αναγνώστες που επικοινώνησαν με το agriniolike όσοι οδηγοί κινούνται στην οδό Τριχωνίδος και προσπαθούν να εισέλθουν στην Χ.Τρικούπη ,αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ορατότητα από την αριστερή μεριά (κάθοδος Χ.Τρικούπη). 

Όπως ανέφεραν το πρόβλημα δημιουργείται  με τον  επιπλέον ,κυρίως, κάδο που είναι εκτός της εσοχής με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να βγάλουν το μπροστινό μέρος του οχήματος στην Χ.Τρικούπη και να ελοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος με κινούμενα οχήματα επί της Χ.Τρικούπη.

Μάλιστα αναγνώστης τόνισε πως πρόσφατα απέφυγε σύγκρουση με μηχανάκι ,λόγω των αντανακλαστικών που επέδειξε και για χιλιοστά δεν συγκρούστηκε με το μηχανάκι ,στην προσπάθεια του να εξέλθει με το αυτοκίνητό από την Τριχωνίδος και να κινηθεί στην Χ.Τρικούπη.

Ίσως θα έπρεπε να παρέμβει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου για την εξεύρεση λύσης. 

1 σχόλιο:

  1. Από όσο γνωρίζω η χωροθέτηση κάδων δεν είναι τυχαία επιλογή, Αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει, αλλού τοποθετούν παραπανισιους και αλλού τους μετακινούν ευλογωντας καταπατητες οικοπέδων π. Χ. Τσακάλωφ, σωστά κ. αντιδήμαρχοι καθαριότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!