Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

Ενημέρωση για τις δράσεις στο Καινούργιο.

>
Στο Καινούργιο βρέθηκε σήμερα ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου κ.Μπαρμπάκης  τον οποίο συνόδευσε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καινουργίου κ.Ευθυμίου.Σύμφωνα με...
την ενημέρωση μετέβησαν στο νεκροταφείο Αγίου Νικολάου για αυτοψία όσον αφορά την περίφραξη της προέκτασης του κοιμητηρίου.Έτσι άμεσα θα κινηθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου.

 Στην συνέχεια μετέβησαν στο χώρο που θα δημιουργηθεί το νέο κοιμητήριο πιο κάτω από την Χαραυγή ,όπου ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες για παροχή νερού και διαμόρφωση του χώρου.
 Όσον αφορά το θέμα με τον κατεστραμμένο σχεδόν δρόμο που οδηγεί στον Βλοχό,και σε συνέχεια του εγγράφου που εστάλη στις 31-7-2015 στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου,όπως μας είπε ο κ. Ευθυμίου,

 μετά από την σημερινή αυτοψία εστάλη συμπληρωματική πρόταση για ασφαλτόστρωση του κομματιού με το μεγάλο πρόβλημα, μέσω της ένταξης σε εργολαβία ,μια απόσταση περίπου 100 μέτρων.Όμως ζητάει την κατανόηση και την υπομονή των κατοίκων λόγω των συνθηκών και των περιορισμένων πόρων που υπάρχουν.

Επίσης από χτες και εν'όψη της γιορτής της Παναγίας της Χρυσοχεριάς έχουν ξεκινήσει εργασίες συντήρησης,καθαρισμού στο χώρο της εκκλησίας και του νεκροταφείου από εργαζόμενους καθώς και από εθελοντές κατοίκους.