Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Ενημέρωση για τις δράσεις στο Καινούργιο

>

Ενημέρωση σχετικά για μια σειρά από δράσεις που έγιναν στην Δημοτική κοινότητα Καινουργίου από το τοπικό Δ.Σ....
Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες ο έλεγχος ,ο καθαρισμός και η χλωρίωση από αρμόδιο συνεργείο σε 11 δεξαμενές της περιοχής.

Μηχάνημα του Δήμου προέβη σε διανοίξεις και επιδιορθώσεις αγροτικών δρόμων στους οποίους είχαν δημιουργηθεί προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.


Ολοκληρώθηκε η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης σε πλαγία σε δρόμο κοντά στην είσοδο του Καινουργίου από την Αβώρανη,συγκεκριμένα αντικαταστάθηκε το παλαιό τοιχίο και δημιουργήθηκε από την αρχή,υπό την επίβλεψη του μηχανικού Μακρυπούλια Μιχάλη.


Η ράμπα η οποία δημιουργήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο για την είσοδο-έξοδο  οχημάτων ,πλακοστρώθηκε καθιστώντας την πλήρως λειτουργική.


Έγινε αυτοψία και αποκατάσταση ηλεκτρολογικών ζημιών στα  δημοτικά σχολεία από συνεργείο του Δήμου Αγρινίου,για την μεγαλύτερη ασφάλεια των μαθητών,ενώ ενεργοποιήθηκε και η σύμβαση που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, με τον εργολάβο για την συντήρηση στον ηλεκτροτεχνικό τομέα.


Τέλος όπως αναφέραμε και χτες έγινε απολύμανση των κάδων απορριμμάτων και μεταφορά μεγάλης ποσότητας σκουπιδιών από τον κάμπο του χωριού,δράση η οποία είναι σε εξέλιξη.