Πέμπτη, Απριλίου 14, 2016

Ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της Δόξας,υποψήφιοι για τις Μεικτές Παίδων και Νέων Αιτ/νιας

>

Διεξήχθησαν σήμερα το μεσημέρι στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις "Άτλαντες Αγρινίου""προπονητικοί αγώνες", μεταξύ υποψήφιων παικτών για τις Μεικτές Ομάδες Παίδων και Νέων της Αιτωλοακαρνανίας από την περιοχή της Ακαρνανίας.
Στην σημερινή επιλογή...
συμμετείχαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι γεννημένοι από το 2001-2004(2001-2002 για την ομάδα Νέων ,2003-2004 για την ομάδα Παίδων).
Οι ποδοσφαιριστές ήταν από τα παιδικά τμήματα της Δόξας Καινουργίου,από το Αγρίνιο,το Λουτρό,τον Αστακό,τον Βάλτο και την Αμφιλοχία.
Η επιλογή των παικτών έγινε από τον Ενωσιακό προπονητή  κ.Βασίλη Παπαθανασίου και τους συνεργάτες του, όπως είχε ανακοινωθεί από την ΕΠΣΑ,

Οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν μεταξύ τους και όσοι επιλέχθηκαν θα ειδοποιηθούν για να συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες της νέας σεζόν 2016-2017.

Τους ποδοσφαιριστές της Δόξας συνόδευσε ο Γενικός Αρχηγός της παιδικής ομάδας κ.Δημήτρης Λιάπης.


Οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές από το Καινούργιο είναι οι:

Κωστόπουλος Χρήστος του Κων/νου
Μυζήθρας Σπυρίδων του Παναγιώτη
Σταμούλης Άκης του Γεωργίου
Στρεμμένος Ιωάννης του Βασιλέιου
Σοροβός Ιωάννης του Χρήστου
Σοροβός Άγγελος του Χρήστου(τερματοφύλακας)
Φωρόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου
Φλωρόπουλος Κώστας του Ανδρέα



Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν την καλή φυσική κατάσταση που βρίσκονται και σίγουρα ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος,όπως απαιτεί το επίπεδο της διοργάνωσης.
Την Δευτέρα 11 Απριλίου είχε γίνει η ίδια διαδικασία για ποδοσφαιριστές από παιδικά τμήματα ομάδων της Αιτωλίας στο Ενωσιακό γήπεδο “Θ. Πασσιόπουλος” στο Μεσολόγγι
Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!