ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Περιπετειώδης καταδίωξη και σύλληψη νεαρών στο Αγρίνιο

O 20χρονος οδηγός δεν είχε… δίπλωμα οδήγησης και ο 21χρονος συνοδηγός του είχε πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης...


Σήκωσαν τον κόσμο στο πόδι, κινητοποίησαν χθες όλη τη διαθέσιμη αστυνομική δύναμη και λίγο έλειψε να προκαλέσουν τροχαία ατυχήματα, δυο νεαροί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έπεσαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε., για να συλληφθούν λίγο αργότερα μετά από περιπετειώδη καταδίωξη!

Κι όλα αυτά, επειδή ο 20χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και ο 21χρονος συνοδηγός του είχε πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης! Οι δυο επιβάτες της μοτοσικλέτας δεν υπάκουσαν σε σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν για έλεγχο στο 91ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου-Ιωαννίνων και ανέπτυξαν ταχύτητα με επικίνδυνους ελιγμούς.

 Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και μετά από δύο χιλιόμετρα κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν. Μόλις πήγαν να τους συλλάβουν, όμως, οι… «ζόρικοι» ύποπτοι προσπάθησαν να αντισταθούν χτυπώντας τους! Τελικά, δεν απέφυγαν τις χειροπέδες και προσήχθησαν στο τμήμα Κατούνας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για αντίσταση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παραβάσεις του ΚΟΚ καθώς, εκτός από δίπλωμα, ο οδηγός δεν διάθετε ούτε ασφαλιστήριο για τη μηχανή.
πηγή:http://www.protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια