ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ....Ποιος θα ναι το επόμενο θύμα;;;;


Από την στιγμή που έγινε γνωστό το θανατηφόρο τροχαίο στο Καινούργιο,το kainourgiopress Έχει δεχθεί πολλά μηνύματα από εξοργισμένους και απελπισμένους κατοίκους του Καινουργίου.
"ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ,έχουμε χάσει...
τον ύπνο μας ,κινδυνεύουν τα παιδιά μας" και άλλες παρόμοιες εκκλήσεις.
Ο συντάκτης συνομίλησε με κατοίκους του χωριού(τα στοιχεία είναι στην διάθεση του kainourgiopress),όπου εξοργισμένοι καταγγέλλουν την πλήρη ανομία στο χωριό.Ειδικά τις προηγούμενες ημέρες και νύχτες,η επικίνδυνη κίνηση οχημάτων και η ηχορύπανση ξεπέρασαν κάθε όριο.
Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε και ο τοπικός σύμβουλος κ.Πάνος Κομποτός ο οποίος εξοργισμένος με την κατάσταση που είχε αποτέλεσμα των θάνατο ενός  ανθρώπου με κινητικά προβλήματα,  πατέρα τριών παιδιών,κάλεσε τους κατοίκους σε ξεσηκωμό και γενική διαμαρτυρία.
"Είναι δεμένα τα χέρια μας",ανέφερε ο κ.Κομποτός και στέλνει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Από την πλευρά της τοπικής αρχής του Καινουργίου έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς,δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε ξανά,όμως δεν έγινε τίποτα.
Και ο κ.Ευθυμίου με τον οποίο επικοινώνησε το kainourgiopress,εξέφρασε την ανησυχία του,καθώς η ανεξέλεγκτη κατάσταση συνεχίζεται.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί μια γενική δράση διαμαρτυρίας από κατοίκους του χωριού για την οποία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Τα ερωτήματα που πλανώνται στην βαριά ατμόσφαιρα του Καινουργίου είναι πολλά με κυριότερο ποιος θα ναι το επόμενο θύμα ,αν δεν γίνουν δραστικές παρεμβάσεις.ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ .
Το μόνο σίγουρο....ήταν θέμα χρόνου,

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια