ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δ,Μακρής :Ότι είναι ενάντια στην φύση είναι ανώμαλο.

Με αφορμή το επαίσχυντο νομοσχέδιο που προωθεί η άθεα συγκυβέρνηση Σύριζα Ανελ  , «Περί του σχεδίου Νόμου Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φίλου – Εθνικός μηχανισμός παρακολούθησης και αξιολόγησης του σχεδίου δράσης για τα δικαιώματα του παιδιού»...

Η Ελληνική Αυγή ΙΠ Μεσολογγίου είναι κάθετα αντίθετη και θα φέρει το θέμα  σε ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν είναι δυνατόν , σε μια χώρα που  το χώμα της είναι ποτισμένο με αίμα Αγίων και ηρώων  για την πίστη του Χριστού την αγία  ,  να προωθούν προς ψήφιση τέτοια νομοσχέδια .
 Νομοσχέδια που έχουν ως σκοπό , όχι την καλυτέρευση των Ελλήνων πολιτών  ως οφείλουν , αλλά την  προώθηση των ιδεών της Παγκοσμιοποίησης ,που επιβάλουν δια μέσου μιας πραγματικά άθεας και προδοτικής κυβέρνησης στην Πατρίδα  μας.
Θεωρούμε ότι το αισχρό αυτό Νομοθέτημα έχει ως σκοπό να πλήξει την  οικογένεια , την  Ορθόδοξη πίστη των Ελλήνων και την νεολαία μας .
Κάθε τι που αντιβαίνει στην φύση είναι πέρα για πέρα ανώμαλο και ως ανώμαλο θα πρέπει να καταψηφισθεί , διότι αρνείται τον Δημιουργό Τριαδικό Θεό ,αρνείται την φύση και καλλιεργεί την διαστροφή.
Η Ελληνική Αυγή ΙΠ Μεσολογγίου είναι κάθετα αντίθετη με το τερατούργημα αυτό και συντάσσεται απόλυτα με την ανακοίνωση του Αγίου ποιμενάρχη μας κ.κ Κοσμά .
Καλούμε λοιπόν όλους τους βουλευτές του Νομού μας να το καταψηφίσουν.
Είναι ιερό μας καθήκον να αντισταθούμε ως γνήσιοι Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε αυτά που συμβαίνουν  στην Ελληνορθόδοξη  πατρίδα μας. Ήρθε η ωρα να δείξουμε εμπράκτως ότι πραγματικά δικαιούμαστε να λεγόμαστε Έλληνες.


Ας μην ξεχνάμε τα λόγια του Στρατηγού ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ , που αποδεικνύονται πιο επίκαιρα από ποτέ … 
«Είπαν οι άθρησκοι που εβάλλαμε στον σβέρκο μας ,να μην μαθαίνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί».

Ελληνική Αυγή ΙΠ Μεσολογγίου

Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος

Δημήτριος Ε Μακρής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια