Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2017

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο Γ.Ν.Αγρινίου

>
Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike νοσοκομείο αγρινίουΜια σειρά από σοβαρές αλλαγές σε διάφορους τομείς πρόκειται να έρθουν στο Γ.Ν.Αγρινίου σύμφωνα με πηγές από το χώρο του ιδρύματος.
Το επόμενο διάστημα (2-3 εβδομάδες) αναμένεται ...
να ολοκληρωθούν μια σειρά από παρεμβάσεις όπως,
στην τοποθέτηση προϊστάμενων νοσηλευτικής και διοικητικής υπηρεσίας,

στον κανονισμό λειτουργίας του ΤΕΠ που θα δρομολογήσει εξελίξεις σε μια σειρά από προβλήματα και συμπεριφορές για τα οποία καθημερινά διαμαρτύρονται ασθενείς και πολίτες,

παρεμβάσεις για την αυστηρή τήρηση της λίστας των χειρουργείων που κάποιοι(όχι όλοι)δεν εννοούν να συμμορφωθούν με τον κανονισμό λειτουργίας,λειτουργώντας ως γήπεδό τους.

Επίσης σημαντικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στον κανονισμό λειτουργίας και την οργάνωση στην "ναυαρχίδα" του νοσοκομείου,την "πολύπαθη" Παθολογική Κλινική,στην οποία νοσηλεύονται χιλιάδες ασθενείς κάθε χρόνο και οι εργαζόμενοι υπερβάλλουν εαυτό.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για σιωπηρή "ψυχροπολεμική" κατάσταση που θα κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες,καθώς και ότι θα ανακοινωθούν μέτρα –ενέργειες που έχουν σχέση και με τους συζητούμενους θανάτους,για τους οποίους αρμόδιοι φορείς και σύλλογοι του Αγρινίου στον χώρο της υγείας(όπως Σ.Ε.Ν.Α, Ι.Σ.Α).δεν έχουν πάρει θέση για την συνεχόμενη απαξίωση του νοσοκομείου.

Ο Διοίκηση του νοσοκομείου δεν μπορεί (να εκδώσει ανακοινώσεις) όσο διαρκεί η προκαταρκτική έρευνα που διεξάγει ,αλλά οι παραπάνω φορείς γιατί δεν τοποθετούνται,και τι τους εμποδίζει, μήπως όλη αυτή η κατάσταση απαξίωσης  που στρέφεται ενάντια στην Διοίκηση εξυπηρετεί κάποιους,είναι μεταξύ άλλων ερωτήματα που ανταλλάσσονται.

Το επόμενο διάστημα αν επαληθευτούν οι πληροφορίες θα υπάρξουν εξελίξεις.

7 σχόλια:

  1. Να αφήσετε την διοίκηση να κάνει την δουλεία της και να κριθεί από το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αποκαταστήσετε τις αδικιες ,δεν μπορεί κάποιοι να έχουν παντρευτεί" μια υπηρεσία και να μην τους κουνάει κανένας.Να γίνουν αλλαγές δίκαιες και σωστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προσωπικό του νοσοκομείου Αγρινίου δίνει όλες τις δυνάμεις για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς.Το μικρό ποσοστό (που δεν κάνει αυτό που ορκίστηκε) δεν μπορεί να αμαυρώσει την συνολική εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιοι ξεβολεύονται από τις αλλαγές,να σηκωθούν να φύγουν και να έρθουν στον ιδιωτικό τομέα να βολευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι τυχαίο που το Νοσοκομείο του Αγρινίου έχει τόσο κακό όνομα. Μιλάμε για απαράδεκτες καταστάσεις. Παθολογική Κλινική που οι Διευθυντάδες και οι Επιμελητές δεν χρεώνονται "ασθενείς" με αποτέλεσμα τον ασθενή να βλέπει κάθε μέρα διαφορετικός ειδικός. Γιατροί που αρνούνται να κατέβουν στα ΤΕΠ και φορτώνουν όλη την δουλειά στους ειδικευόμενους θέτοντας σε κίνδυνο τους ασθενείς. Χειρουργοί που παραποιούν συστηματικά την Λίστα Χειρουργείου για να χειρουργούν τα πελατάκια τους. Εύχομαι ο Διοικητής να αντέξει στον βρώμικο πόλεμο που δέχεται και να επιτύχει. Για το καλό όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε αναγνώστη 7:06μ.μ ο Διοικητής να βγει και να τους ξεμπροστιάσει μπροστά σε μμε ,αν υπάρχουν όσα λέτε.Και παλιά που διοικητής ήταν ο yes man(ναι σε όλα) και από έργα τίποτα πάλι τα ίδια γίνονταν.Βέβαια όταν χαλάει η συνταγή και άλλους θες αλλά άλλους σου βάζουν αυτά γίνονται,εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους πολίτες δεν τους νοιάζει ποιος είναι διοικητής και ποιοι οι εργαζόμενοι.Ο ασθενής ,ο συνοδός που έχουν ανάγκη και έρχονται στο Γ.Ν.Αγρινίου και σε κάθε νοσοκομείο,θέλουν να νιώθουν σεβασμό και ασφάλεια,ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Τα άλλα είναι θέματα των διάφορων υπηρεσιών του νοσοκομείου και ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ και πρέπει να μένουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!