ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Η χορωδία «Χριστιανική Ελπίς» από την Θεσσαλονίκη, στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου(φωτο-βίντεο)

Στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο φιλοξενήθηκε και εκκλησιάστηκε η Νεανική Φοιτητική Χορωδία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Αδελφότητος «Χριστιανική Ελπίς» από τη Θεσσαλονίκη.
Η χορωδία χθες ...
το βράδυ έδωσε συναυλία στο Μεσολόγγι,την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων αυτιστικών ατόμων «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης», με σκοπό να βοηθήσει και να στηρίξει τα άτομα με αυτισμό, παρέχοντας σε αυτά τη δυνατότητα της δια βίου διαμονής και εκπαίδευσης, με τη δημιουργία Ξενώνα, κυρίως όταν αυτά χάσουν τα στηρίγματα επιβίωσης τους.

Στη προσπάθειά αυτή του συλλόγου  να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, οργάνωσε την  μουσική συναυλία, με τίτλο «Νότες Αγάπης»,στην οποία βρέθηκαν πολλοί μαθητές των κατηχητικών των Ι.Ν του Καινουργίου και γονείς αυτών.

Σήμερα το πρωί όπως είχε ανακοινωθεί η«Χριστιανική Ελπίς» η οποία αποτελείται από πενήντα φοιτήτριες, εκκλησιάστηκαν  στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουργίου, ενώ με το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρουσίασαν τραγούδια τους, στο προαύλιο του ναού ,κατά την έξοδο των Πιστών.




 Στην συνέχεια μετέβησαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν που διοργανώθηκε "μπουφές", όπου προσφέρθηκαν σε όλους νηστίσιμα εδέσματα και γλυκίσματα,καφέ και χυμούς, τα οποία ήταν προσφορά των Ι.Ν Αγίου Δημητρίου και "Αρχοντικό της λίμνης".



Αποχωρώντας συνοδοί και μαθήτριες ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την ζεστή και άρτια φιλοξενία.




























Για το kainourgiopress Κατερίνα Ρεντίφη

http://picasion.com/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια