Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2018

Επικίνδυνο το γήπεδο Καινουργίου,στην Παντάνασσα "Οι μπέμπηδες"

>
Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress γήπεδοΔεν έχει τελειωμό το θέμα με το ημικατεστραμμένο και παράλληλα επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Γήπεδο Καινουργίου.

Ένας αγωνιστικός χώρος που δεν έχει καν συμπληρώσει ένα χρόνο από την τελευταία
ανακατασκευή του χλοοτάπητα...
και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.Αν και ο Δήμος Αγρινίου έχει δώσει την έγκριση να γίνονται αγώνες των ομάδων της Δόξας στο γήπεδο ,για λόγους ασφάλειας των παιδιών, ο προγραμματισμένος για σήμερα παιδικός αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα στην γηπεδούχο Δόξα και τον Απόλλωνα Θέρμου 1957 θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Παντάνασσας στις 11:00.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣΑ αναφέρει το γήπεδο του Καινουργίου ,αλλά τελικά υπήρξε τροποποίηση αφού το γήπεδο Καινουργίου κρίθηκε ακατάλληλο.

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την Διοίκηση της Δόξας,ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέφρασαν τους φόβους τους για πιθανό τραυματισμό,αφού σε πολλά σημεία ο αγωνιστικός χώρος βουλιάζει από την άμμο που έριξαν με εντολή του Δήμου Αγρινίου.

12:50
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δόξας, Ανδρέα Ευθυμίου ο αυριανός αγώνας της Δόξας με την Α.Ε Αγίου Δημητρίου θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παναιτωλίου.

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΩΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.Ν.Α ΣΑΝ ΕΔΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΟΜΟΠΟΙΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΣΑΝ ΕΔΡΑ ,, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΡΗΣΟΜΟΠΟΙΟΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΔΡΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΥΠΕΥ8ΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον θα έχουμε wi FI χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕΕεεε καλα πριν 3 μηνες δεν το φτιαξανε και αν δεν κανω λαθος ηταν η ΤΕΤΑΡΤΗ φορα που φτιαχνουν το χλοοταπητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!