ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Φάρσα για σοβαρό τροχαίο,κινητοποίησε Πυροσβεστική,Αστυνομία και ΕΚΑΒ

Μεγάλη κινητοποίηση έλαβε χώρα χθες το βράδυ με την συμμετοχή της Π.Υ Αγρινίου, της Τροχαίας Αγρινίου και του ΕΚΑΒ λίγο μετά τις 21:00 με κατεύθυνση τα Ρουσσαίικα του Δήμου Αγρινίου.
Ο λόγος όλης αυτής της κινητοποίησης...
το τηλεφώνημα στην Π.Υ Αγρινίου για ένα τροχαίο, το οποίο είχε σημειωθεί στα Ρουσσαίικα και μάλιστα μεταξύ δικύκλου και αγροτικού Ι.Χ αυτοκινήτου.

Κινητοποιήθηκαν λοιπόν όπως ήταν φυσικό 2 πυροσβεστικά οχήματα, 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και 2 περιπολικά της Τροχαίας. Στο χωριό Ρουσσαίικα επικράτησε πανικός στους κατοίκους στην εικόνα όλων αυτών να ψάχνουν με αγωνία για να βρουν το σημείο του τροχαίου.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του agrinioreport.com, τα οχήματα Π.Υ και Τροχαίας καθώς και τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχονταν διάσπαρτα από κάποια στιγμή και μετά μήπως και κάποιος εντοπίσει κάτι.

Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στα Τριανταίικα όπου και εκεί δεν εντοπίστηκε κάτι.

Πέρασαν κάθε σημείο από τα γύρω χωριά μήπως και η διεύθυνση που δόθηκε δεν ήταν η σωστή, αλλά μάταια…..Κοίταξαν κάθε σημείο ακόμη και τα σταθμευμένα οχήματα καθώς και όποιο μπορεί να ήταν εγκαταλελειμμένο ή τουμπαρισμένο ακόμη και για καιρό σε ένα χωράφι.

Ευτυχώς από την μία τελικά που δεν υπήρξε κάτι άσχημο που να είχε συμβεί αλλά από την άλλη ήταν μια κακόγουστη φάρσα από ότι φάνηκε.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Π.Υ Αγρινίου κ.Ευστρ. Πετράκη με τον οποίον επικοινώνησε το agrinioreport.com, δεν υπήρξε κανένα συμβάν όπως δόθηκε μέσω κλήσης, «έχουν ξανασυμβεί δυστυχώς τέτοιες φάρσες και καλό θα ήταν αυτοί που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες να αναλογιστούν το εξής: Αν πραγματικά εκείνη την στιγμή συμβεί κάτι άσχημο σε κάποιο άλλο σημείο είτε τροχαίο είτε μια πυρκαγιά με εγκλωβισμό σε μια οικία, μπορεί να χαθεί πολύτιμος χρόνος και κάποιος συνάνθρωπός μας να κινδυνεύσει ακόμη και να χάσει την ζωή του μιας και για μια πλάκα κινητοποιούνται όπως είδαμε πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά».

Καλό θα ήταν τόνισε τέλος ο κος Πετράκης να σκεφτόμαστε πιο συνετά και προς ενημέρωση όλων η Π.Υ Αγρινίου έχει αναγνώριση κλήσεων ακόμη και για όταν χρησιμοποιείται η απόκρυψη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια