ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Απάντηση του προέδρου Κωνσταντίνου Ευθυμίου για την κατάσταση στο προαύλιο του 1ου Νηπιαγωγείου Καινουργίου



Την απάντηση του έστειλε στο kainourgiopress ο πρόεδρος του Καινουργίου Κώστας Ευθυμίου ,σχετικά με το χθεσινό θέμα που έφεραν στην επιφάνεια γονείς ,σχετικά με τον ακαθάριστο προαύλιο χώρο του 1ου νηπιαγωγείου Καινουργίου ,μόλις τρεις ημέρες πριν την επανέναρξη των μαθημάτων.

Αναλυτικά η απάντηση στα ερωτήματα:..

"Σε απάντηση στα όσα αναφέρετε Kainourgiopress σχετικά με το 1°Νηπιαγωγείο.

Να πάρουμε τα ερωτήματα με την σειρά.
1° Μιλάτε για δημόσια καταγγελία γονέων. Θέλω να ενημερωθώ από το σαιτ ή εγγράφως ποιοι γονείς σας έκαναν δημόσια καταγγελία.
2° Μιλάτε για ζούγκλα. Σας  αναφέρω κάτι το οποίο σας διαφεύγει, ότι τα σχολεία είχαν κλείσει πριν 15 ημέρες λόγω εορτών.
3° Την επόμενη ημέρα ότι γονείς θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Θα ήθελα να μου πείτε ποτέ, από που και για ποιο χώρο ζήτησαν και πήραν άδεια για τον σκοπό που αναφέρατε.

Επίσης να σας ενημερώσω ότι η συγκεκριμένη αντιδημαρχία δουλεύει με πρόγραμμα και με αποτελεσματικότητα. Τα χόρτα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών. Κάτι το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα τελευταία εργάσιμη.

Φωτογραφικό υλικό υπάρχει στην διάθεση σας και όχι μόνο."

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ Καινουργίου

Κωνσταντίνος Ευθυμίου

Απάντηση του kainourgiopress στα παραπάνω:

1.Φυσικά και γράφουμε για δημόσια καταγγελία ,αφού γονείς έστειλαν τις φωτογραφίες και ανέφεραν ότι σήμερα θα έπαιρναν την κατάσταση στα χέρια τους ή πιο σωστά το χορτοκοπτικό,με την παράκληση για δημοσίευση.Τι ακριβώς πείραξε; ο τίτλος,οι φωτογραφίες ,ή δημοσίευση της πρωτοβουλίας;΄

Τα στοιχεία των γονιών δεν θα τα μάθετε από το kainourgiopress καθώς δεν επιθυμούν να δημοσιευθούν,αλλά από τους υπεύθυνους στους οποίους απευθύνθηκαν πριν.

2.Ναι οι γονείς κάνουν λόγο για ζούγκλα,όπως δείχνουν οι εικόνες ,αλλά αφού ανησυχούν για φίδια και ερπετά και όχι για λιοντάρια και αλιγάτορες ο όρος ζούγκλα είναι άστοχος.

Τα σχολεία και το συγκεκριμένο είχαν κλείσει πριν 15 μέρες γιαυτό και οι φωτογραφίες είναι χθεσινές (12-4-2018) με την κατάσταση που επικρατούσε χθες.

3.Για το αν πήραν από κάπου άδεια και τα κλειδιά για να εισέλθουν στο χώρο και εθελοντικά να καθαρίσουν ανήσυχοι για τα παιδιά τους,με ένα τηλεφώνημα στους υπεύθυνους του σχολείου θα μπορούσατε να το μάθετε πολύ εύκολα

Στο παρελθόν γνωρίζουμε ότι έχουν ξανακαθαρίσει γονείς και εθελοντές το χώρο, προς τιμήν τους,αλλά τότε δεν ενόχλησε κανέναν.

Όσον αφορά την αντιδημαρχία και τον προγραμματισμό ,οι πληροφορίες μας, λένε ότι η υπεύθυνη του σχολείου δεν γνώριζε τίποτα για προγραμματισμένες εργασίες στο νηπιαγωγείο και απάντηση σε ερωτήματα δεν έχει πάρει ακόμη,εύκολα και αυτό μπορείτε να το διασταυρώσετε.

Αφού ήταν προγραμματισμένες για σήμερα οι εργασίες ,ως προς τι η πρωινή κινητοποίηση και ενημέρωση του αρμόδιου αντιδημάρχου για άμεσο καθαρισμό του χώρου;
Ο οποίος κατευθείαν έδωσε οδηγίες και εντολές.

Και αυτό μπορείτε εύκολα να το επαληθεύσετε .

Εν'τέλει, ναι, ο χώρος καθαρίστηκε(μας ενημέρωσε γονέας)και αυτός ήταν ο σκοπός, για το καλό και την ασφάλεια των παιδιών την οποία πάντα αναφέρετε ως προτεραιότητα.

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Πρόεδρε για το τι ακριβώς αμφιβάλεις;Μήπως οι φωτογραφίες είναι προιον μονταζ,ότι το θεμα δεν υφίσταται και καποιοι βλεπουν φαντασματα .Τα ονοματα τι τα θελετε να μας κανετε ντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά Kainourgiopress όλο φούμαρα μας πουλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγάλτε τις μάσκες κάποιοι τελικά. Τελικά μόνο ο πρόεδρος έχει τα @@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο πρόεδρος μας ενδιαφέρεται πραγματικά για το χωριό και μπράβο στον κόσμο που τον ψήφισε.Ότι μπορεί κάνει ο άνθρωπος,ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ

      Διαγραφή
  5. Kainourgiopress ενημερωνομαστε τόσο καιρό από εσάς, φαίνεστε σοβαρό σάιτ αλλά εδώ ίσως οι πληροφορίες σάς δέν αξιόπιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ο Κ.ευθυμίου τι έπαθε,Πουθενά δεν αναφέρθηκε το ονομά του η του επέρριψαν ευθυνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα σχολεία δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Ποιός είναι ο λόγος να αναφέρονται αν έχουν γίνει κάποιες εργασίες ή όχι. Ας μην προτρεχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω δεν πιστευω ο προεδρος αφου υπηρχε αυτο το προβλημα να το αφηνε στο ελεος γιατι ξερουμε οτι προσπαθει αρκετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι προσπαθεί το αναγνωρίζουν όλοι.Όμως είναι σεβαστές και οι ανησυχίες του κάθε γονέα που θέλει ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά του.

      Διαγραφή
  9. Σαμψωνας Φωτης14 Απριλίου, 2018 01:31

    Ψυχραιμία.....δε χρειάζεται ένταση.Ολοι θέλουν το καλό του χωριού χωρίς δολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαμψωνας Φωτης14 Απριλίου, 2018 01:31

    Ψυχραιμία.....δε χρειάζεται ένταση.Ολοι θέλουν το καλό του χωριού χωρίς δολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλος ο κόσμος είδε τα χάλια του σχολείου.Ντροπή και μόνο ντροπή να στρέφονται οι εκλεγμένοι ενάντια σε δημότες με τόσο μένος επειδή ανήσυχοι προχώρησαν σε δημοσίευση φωτογραφιών.Δεν έχει ξαναγίνει αυτό ποτέ να πάνε να μας βγάλουν τρελούς και ότι όλα είναι στη φαντασία κάποιων.ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ WIFI ΠΟΥ ΜΑς ΤΑΞΑΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ;;;Όλες οι άλλες κοινότητες έχουν εκτός από το Καινούριο ,αυτό από μόνο του λέει πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!