ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Ανησυχία και οργή για τις καθημερινές μεταμεσονύκτιες πυρκαγιές

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress πυρκαγιάΜεγάλη ανησυχία ιδιαίτερα στους ιδιοκτήτες οικοπέδων,αποθηκών και λιοστασιών προκαλούν οι συχνές πυρκαγιές που κάποιοι-ος βάζει νύχτα στην περιοχή νότια της Χαραυγής...
Τα συχνά κρούσματα δημιουργούν φόβο για όσους διατηρούν ιδιοκτησίες στην περιοχή καθώς μια πυρκαγιά αν δεν γίνει άμεσα αντιληπτή μπορεί να προκαλέσει καταστροφές,όπως στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Π.Υ Αγρινίου σήμερα τα ξημερώματα δύο διπλανά  λιοστάσια "σώθηκαν" χάρις στις άμεσες επεμβάσεις των Πυροσβεστών και των Εθελοντών Πυροσβεστών που επιχειρούσαν μέχρι της 05:00 τα ξημερώματα.

Πριν λίγες ημέρες ξέσπασαν δύο μεταμεσονύκτιες πυρκαγιές στην περιοχή οι οποίες αντμετωπίστηκαν άμεσα ,ενώ και το προηγούμενο διάστημα καταγράφηκαν περιστατικά.

Οι πυρκαγιές είναι το καθημερινό θέμα συζήτησης με τους ιδιοκτήτες να είναι οργισμένοι με την ανευθυνότητα των "εμπρηστών",που δεν υπολογίζουν τίποτα.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ η καθολική απαγόρευση οποιαδήποτε καύσης στην ύπαιθρο ,ενώ για τους παραβάτες που θα εντοπιστούν προβλέπονται αυστηρές κυρώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια