ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Αγρινίου(φωτο-βίντεο)

Σήμερα Πέμπτη  18η Απριλίου 2019 συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό όργανο του Δήμου Αγρινίου στην αίθουσα συνεδριάσεων , επί της οδού Αναστασιάδη 1, με θέμα...
«Ο Σχεδιασμός και οι δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών-λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας».

Στην σύσκεψη εν'όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου συμμετείχαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες οι φορείς και εθελοντικές σύλλογοι που υπάγονται στην Πολιτική Προστασία..

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε:



 Πανέτοιμες οι υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου για την νέα αντιπυρική περίοδο, έχει γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός τόσο από πλευράς μηχανημάτων όσο και προσωπικού που θα έχουμε στην διάθεσή μας- Με νέα μηχανήματα από το πρόγραμμα Φιλόδημος ενισχύεται αυτός ο σχεδιασμός-Καθαρίζουμε το επαρχιακό δίκτυο και το εθνικό αλλά δεν είναι αρμοδιότητά μας- Ας αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες που τους αναλογούν-Άριστη η συνεργασία μας με όλους τους φορείς όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και τους δύο Εθελοντικούς Πυροσβεστικούς Σταθμούς."










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια