Σάββατο, Απριλίου 20, 2019

Ανδρέας Ευθυμίου :Η Δόξα πέτυχε άθλο και εκπροσωπεί τον Δήμο Αγρινίου στα playoffs ανόδου(ηχητικό)

>
Αυτό δήλωσε σήμερα το πρωί ,μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Νότη Ρεντίφη στον ΑέραFm 99,5 ο πρόεδρος της Δόξας Καινουργίου Ανδρέας Ευθυμίου ενόψει των αγώνων playoffs της Α' ΕΠΣΑ για την άνοδο στην Γ' κατηγορία...
Όπως είπε ο πρόεδρος της Δόξας, στο Καινούργιο το κλίμα είναι εορταστικό ,όπως γιορτή είναι για την Δόξα και η συμμετοχή στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα στο Νεοχώρι.

Ευχαρίστησε όσους στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες των γηπέδων και να στηρίξει τις προσπάθειες; των ποδοσφαιριστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα palyoffs ο Δήμος Αγρινίου εκπροσωπείται μόνο από την Δόξα και στον δεύτερο αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο του Καινουργίου στις 16:00 αναμένεται να στηθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Κλείνοντας ο κ.Ευθυμίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα "δικά του" παιδιά, όπως χαρακτηριστικά είπε, στους "LaBemba", οι οποίοι πάντα ακολουθούν την ομάδα και ενώ η Δόξα κάνει αγωνιστικό πρωτάθλημα οι LaBemba κάνουν πρωτάθλημα στην κερκίδα.

Ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέρας Ευθυμίου

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Ανδρέα και Νώντα .Τα είπατε όλα .ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικά ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ,ο Προπονητής που οδήγησε την ομάδα ψηλότερα από κάθε άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!