Δευτέρα, Μαΐου 13, 2019

Καινούργιο :Νεότερη ενημέρωση για το σοβαρό τροχαίο στην περιμετρική ,διαμαρτυρίες δημοτών για το σημείο

>

Καλά στην υγεία του είναι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο οδηγός του λευκού ι.χ το οποίο σήμερα το μεσημέρι μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο στην περιμετρική του χωριού ,κατέληξε στον αφύλακτο αύλακα...
Πρόκειται για 55χρονο(περίπου) άνδρα ,εργαζόμενο σε επιχείρηση του χωριού ,ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών και των ακτινολογικών εξετάσεων στο Γ.Ν.Αγρινίου πήρε εξιτήριο πριν λίγη ώρα.

φωτο από το agriniopress.gr
Μετά την γνωστοποίηση του ατυχήματος πολλά είναι τα μηνύματα και οι διαμαρτυρίες οδηγών τόσο από το Καινούργιο αλλά και από την ευρύτερη περιοχή ,(καθώς ο δρόμος είναι πολυσύχναστος) αφού ο αύλακας στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος είναι αφύλακτος χωρίς προστατευτικές μπάρες.

Στην διαδρομή  προς λίμνη υπάρχει STOP ΜΟΝΟ στην άνοδο του δρόμου ,στην γέφυρα ,ενώ δεν υπάρχει  STOP στην κάθοδο του ίδιου δρόμου,πριν την διασταύρωση με την περιμετρική.

Όπως αναφέρουν οι Δημότες από τύχη δεν έχουν γίνει άλλα σοβαρά ατυχήματα με την ελλειπή σήμανση και την αφύλακτη διαδρομή,στην οποία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες κινούνται πολλοί ποδηλάτες,πεζοί και δικυκλιστές.

Επίσης όπως ανέφερε και ο οδηγός που ενεπλάκη στο σημερινό τροχαίο,είχε περιορισμένη ορατότητα λόγω των καλαμιών και της πυκνής βλάστησης που υπάρχει στο σημείο.





Υπενθυμίζουμε ότι λίγα μέτρα πιο πέρα στην ίδια διαδρομή ,την 1η Μάρτη 2019,αυτοκίνητο κατέληξε επίσης σε αφύλακτο αύλακα.
Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός στάθηκε τυχερός.





1 σχόλιο:

  1. Ο απερχόμενος πρόεδρος στις συσκέψεις που καλεί ,βάζει στην αντζέντα αυτά τα προβλήματα;Ποιος ευθύνεται για τα χόρτα και τα καλάμια;Δεν ξέρω,ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!