ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Εξάσφαιρη η Δόξα στην Κατοχή

Με το τρίποντο της νίκης και με εξάρα ,έφυγε η Δόξα από το γήπεδο της Κατοχής ,όπου αντιμετώπισε την Παιανία Μάστρου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ...
Ο Παπαδόπουλος στο 16' άνοιξε το σκορ για την Δόξα ,ενώ ο Χρ.Αγγέλης στο 38' έκανε το 0-2 που είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τζουλιάνο με εντυπωσιακό σουτ ,έκανε το 0-3 στο 51' ενώ η Παιανία μείωσε σε 1-3 με τον Φιλόπουλο στο 55'.

Ο Νικολογιάννης στο 64' έκανε το 1-4 ενώ ο  Νταλαπέρας σκόραρε στο 86'(πέναλτι) και στο 90+ και διαμόρφωσε το τελικό Παιανία Μάστρου-Δόξα Καινουργίου 1-6.

Η Δόξα έφθασε τους 26 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Π.Α.Ο Αγρινίου που πέρασε νικηφόρα από την Α.Ε Ευνηοχωρίου.(0-4)

Ο ποδοσφαιριστής της Παιανίας Δημήτρης Πιτσικός τραυματίστηκε στο Α' ημίχρονο  και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι συνθέσεις:

Παιανία Μάστρου(Καραμήτσος Π.) :Καλλής, Λούζης, Ράπτης(67' Κίτσος) , Ντερές, Γαντζούδης(61' Μουρκογιάννης) ,Φιλλαδυτάκης, Σύρρος , Ροδάτος (71' Πιέρρος) ,Κόλιας, Γαρμπής, Πιτσικός(λ.τ 46' Φιλόπουλος)

Δόξα Καινουργίου (Γιωτόπουλος Κ.) :Σταμάτης, Γκουτσέλης, Παντής,(λ.τ 35' Λιούλιος), Σ.Τζορτζώπουλος ,Ψιλός, Νικολογιάννης, Αγγέλης (71'Σταμάτης),Τσόλκας(67' Δ.Τζορτζώπουλος),Παπαδόπουλος(54' Νταλαπέρας) Μούτσα, Κόκκαλης Α.





http://picasion.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια