Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2020

Καινούργιο :Κοπή βασιλόπιτας του Σ.Ε.Α "Η Χρυσοχερια" (φωτο)

>
Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Σ.Ε.Α Καινουργίου "Η Χρυσοχερια" στο cafe music στο Καινούργιο παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου...

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμάς Τασούλης 


κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ,ενώ ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Φλώρος 


αναφέρθηκε στις αυξημένες ανάγκες σε αίμα  τόσο του συλλόγου αλλά και του νοσοκομείου Αγρινίου,ευχαρίστησε τα μέλη,τους φίλους του συλλόγου,τον πρόεδρο Βασίλη Καραγκούνη και τα μέλη της Κοινότητας Καινουργίου ,τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της περιοχής καθώς και  τον αντιδήμαρχο Αγρινίου Σωτήρη Κολοβό που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.
Τέλος κάλεσε τα μέλη και όσους μπορούν να προσέλθουν στην 1η αιμοδοσία για το 2020 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καινουργίου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγρινίου ιατρός Γιάννης Σελιμάς,


ενώ τον Αγιασμό για την νέα χρονιά τέλεσε ο π.Χριστόφορος Δαβράζος (ιδρυτικό μέλος του συλλόγου) ,ο οποίος έκοψε την βασιλόπιτα που ήταν προσφορά του κ.Σπύρου Κουσκούνη.






 





















 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!