Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2020

Επιστολή Σπήλιου Λιβανού, στην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών για το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών

>
Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike λιβανόςΓια το ζήτημα του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών ...
απέστειλα χτες επιστολή προς την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, με την οποία ζητώ ενημέρωση για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί για την επαναλειτουργία του Τμήματος, μετά και τη σχετική θετική απόφαση της Συγκλήτου.

Η επαναλειτουργία του εν λόγω Τμήματος αποτελεί πάγιο αίτημα των φοιτητών του, το οποίο και υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.

Αφενός η κατάργηση του Τμήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν εσφαλμένη, αφού είχε πιστοποιηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση και αφετέρου, η προσφορά του στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας είναι σημαντική.

Η παρουσία του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών συντελεί στη δημιουργία ενός ισχυρού πολιτιστικού πόλου, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ παράλληλα και το ίδιο το τμήμα - άρα οι φοιτητές και καθηγητές του - εμπλουτίζεται και μπολιάζεται από την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής και τους ανθρώπους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!