Δευτέρα, Μαΐου 18, 2020

Καινούργιο :Στο ίδιο (αποχετευτικό) έργο θεατές;

>
Καινούργιο :Διαμαρτυρίες κατοίκων για τις τομές στους δρόμους ...Η ιστορία επαναλαμβάνεται με την συνέχιση του αποχετευτικού έργου στο Καινούργιο ,όπου και οι τωρινές εργασίες ολοκλήρωσης και αποκατάστασης των τομών έχουν σταματήσει ,αφήνοντας πίσω τους σκαμμένους δρόμους και κατεστραμμένο τον πεζόδρομο ήπιας κυκλοφορίας της πλατείας Καλφούντζου...
Για να ολοκληρωθεί η κάλυψη των επικίνδυνων και κατεστραμμένων δρόμων στην 1η φάση των εργασιών(οι οποίες ξεκίνησαν επί Δήμου Θεστιέων) χρειάστηκε να περάσουν πάνω από δέκα χρόνια ταλαιπωρίας των δημοτών με ζημιές στα οχήματα και δυσκολίες στην διέλευση.

Έτσι και οι εργασίες στους υπόλοιπους τομείς οι οποίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2019 σταμάτησαν μετά από ένσταση εμπλεκόμενου εργολάβου.

Στην σημερινή συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Καινουργίου παραβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής Εσωτερικής Λειτουργίας  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,Κώστας Κόλλαρης ο οποίος ενημέρωσε για τις εξελίξεις.

Όπως τόνισε ο κ.Κόλλαρης είναι επιτακτική ανάγκη η λειτουργία του αποχετευτικού και οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται σε διένεξη δύο εμπλεκομένων εργολάβων,για την οποία ευελπιστεί γρήγορα να ολοκληρωθεί και να βρεθεί λύση.

Ήδη γίνονται προσπάθειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Δ.Ε να ξεμπλοκάρουν οι όποιες διαδικασίες προς όφελος των δημοτών και φυσικά του περιβάλλοντος.

Στο Παναιτώλιο ξεκίνησαν σήμερα οι πρώτες ασφαλτοστρώσεις τομών σε δρόμους.

Νότης Ρεντίφης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!