ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Παράσταση διαμαρτυρίας της Ο.Α.Σ στον ΕΛΓΑ Αγρινίου (βίντεο)

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στο Αγρίνιο σήμερα 1η Ιούλη, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ...
κινητοποίηση με παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Αρκετοί αγροκτηνοτρόφοι ήταν εκεί διαμαρτυρόμενοι για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τονίζοντας πως κανείς δεν ενδιαφέρεται γι αυτούς αλλά μάλιστα τους εμπαίζουν συνεχώς από όλες τις κυβερνήσεις.

«Ο κόμπος τόνισαν έφτασε στο χτένι, έχουμε υποχρεώσεις. Ζητάμε την καταγραφή των καταστροφών και οι αποζημιώσεις να είναι στο ύψος των ζημιών. Μεγάλο το πρόβλημα στην καρπόδεση από τον καύσωνα του Μαΐου και έτσι τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Τα προϊόντα μας μένουν αδιάθετα στις αποθήκες, οι τιμές είναι εξευτελιστικές και ο ΕΛΓΑ απών για άλλη μια φορά. Ακόμη περιμένουμε τις αποπλήρωμές μας, οι εκκρεμότητες του ΕΛΓΑ πολλές προς εμάς από καταστροφές ακόμη των προηγούμενων χρόνων. Σε όλα αυτά ήρθε και ο κορονοϊός και μας αποτελείωσε. Θέλουμε στήριξη από την πολιτεία και οικονομική ενίσχυση. Θέλουμε να ζούμε αξιοπρεπώς» μας τόνισαν οι αγρότες-κτηνοτρόφοι.


Στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο όπου για μια ακόμη φορά κατέθεσαν τα προβλήματά τους και όσα δικαιούνται και διεκδικούν.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια