ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο Δήμος Θέρμου για το κρούσμα κορωνοϊού που χρεώθηκε στο Θέρμο

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου | Νέα από το ...Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε πανελλαδικό επίπεδο είναι εύλογο να προκαλεί ανησυχία σε όλο τον κόσμο...

Στην Αιτωλοακαρνανία η κατάσταση εξακολουθεί να είναι απόλυτα ελεγχόμενη, ωστόσο ο εντοπισμός/επιβεβαίωση σποραδικών κρουσμάτων είναι αρκετός ώστε να προκαλείται εύλογη ανησυχία για κίνδυνο διασποράς .

Ταυτόχρονα εμφανίζονται φαινόμενα παραπληροφόρησης τα οποία προκαλούν επιπλέον ζητήματα. Οι ανακοινώσεις του Ε.Ο.Δ.Υ. αποδείχτηκαν στην πράξη, ότι χρεώνουν κρούσματα εκεί που δηλώνει ο ελεγχόμενος μόνιμη κατοικία ή εκεί που εξετάστηκε από το κλιμάκιο .

Σχετικά με δημοσιεύματα για κρούσμα που χρεώθηκε στο Θέρμο ,διαβεβαιώνω τους πολίτες να μην ανησυχούν . Η ασθενής προσήλθε να εξεταστεί από το αρμόδιο κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ και δεν είχε καμία επαφή με τον οποιονδήποτε στην περιοχή του Θέρμου .

Απομένει σε εμάς όλους να περιφρουρήσουμε την υγεία μας τηρώντας αυστηρά τις αποστάσεις ,την χρήση μάσκας και τους κανόνες ατομικής υγιεινής .
Από σήμερα εντείνονται οι έλεγχοι σε όλο το εύρος του δήμου για την εφαρμογή των μέτρων.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η περίοδος αυτή να είναι σύντομη και η περιοχή μας να μην «χτυπηθεί» από τον Covid-19 . Είναι στο χέρι μας ….!

Γραφείο τύπου δημάρχου Θέρμου .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια