Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2021

Δόξα - Άκαρπη η διαδικασία ανάδειξης νέου Δ.Σ,προσπάθειες για λύση την ύστατη στιγμή

>

 Ένα βήμα πριν τη λύση του πρωτοδικείου... είναι ο ΠΑΟΚ Δόξα,αφού και στην χθεσινή προγραμματισμένη συνάντηση  δεν παρέστη ο απαιτούμενος αριθμός μελών,  ώστε να προχωρήσει η εκλογική διαδικασία.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση  του ιστορικού συλλόγου, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ , η οποία προηγήθηκε στις 16-7-2021, εάν απέβαινε άκαρπη και αυτή η ψηφοφορία(χθεσινή) η  απερχόμενη διοίκηση αναμένεται να καταθέσει  την σφραγίδα και το αρχείο στο Πρωτοδικείο.

Κλείνοντας η ανακοίνωση - κάλεσμα της Δόξας στις 16-7-2021 ανέφερε : " Ας αναλογιστούμε όλοι την Ιστορία της Ομάδας μας και το μέλλον της νεολαίας του χωριού μας "      

Πάντως σύμφωνα με ενημέρωση του kainourgiopress γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση την ύστατη στιγμή και ο σύλλογος ουσιαστικά να μην διαλυθεί και γραφτεί η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

2 σχόλια:

  1. Ποτε δεν ενανε ανακοινωση η Δοξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σχετική ανακοίνωση όπως στάλθηκε στον τοπικό τύπο 16 -7-21:

      Ψηφοφορία για νέα Διοικητικό Συμβούλιο & Ε.Ε...

      Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της ΔΟΞΑΣ Καινουργίου στις 21-7-2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

      Οι εκλογές θα γίνουν στο Κοινοτικό Κατάστημα, χωρίς συνδρομή.

      Σε διαφορετική περίπτωση αν αποβεί άκαρπη και αυτή η ψηφοφορία η απερχόμενη Διοίκηση θα καταθέσει την σφραγίδα και το αρχείο στο Πρωτοδικείο.

      Υ.Γ.: Ας αναλογιστούμε όλοι την Ιστορία της Ομάδας μας και το μέλλον της νεολαίας του χωριού μας

      ΑΠΟ ΤΗ <>

      Διαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!