Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2022

Σπάει την σιωπή της η διευθύντρια του ΕΠΑ.Λ Καινουργίου για την καρατόμηση της από την Κεραμέως

>

 

Περίπου 2 μήνες από την αποπομπή της από την θέση της διευθύντριας του ΕΠΑΛ Καινουργίου η κα.Βασιλική Μουρατίδου με ανάρτηση της εξηγεί τους λόγους(;;)της καρατόμησης.

Αναλυτικά η ανάρτηση στην ομάδα ΕΠΑΛ Καινουργίου :
«Επειδή ίσως έχετε αγωνία τι έχει γίνει η υπόθεσή μου περί της θέσης μου σε δυνητική αργία από την υπουργό παιδείας (στη φωτογραφία χαρούμενη μαζί με τον Alice Cooper), να σας πω ότι η αίτηση ακύρωσης (ασφαλιστικά μέτρα) στο Διοικητικό Εφετείο Πατρών έχει τελεσφορήσει.


Αυτό έχει γίνει για μια σειρά λόγων (νομιμότητας, προηγούμενη ακρόαση, τεκμήριο αθωώτητας,κλπ). 

Ο βασικός λόγος είναι ότι στην "ΕΔΕ" που διέταξε ο καλός μας ΔΙΔΕ, κλήθηκα να καταθέσω ως μάρτυρας (ενόρκως). 

Με άλλα λόγια δεν ήμουν εγκαλούμενη, δεν μου απαγγέλθηκε το κατηγορητήριο, δεν είχα πρόσβαση στη δικογραφία και δεν είχα όλα τα δικαιώματα που έχει ένας κατηγορούμενος. 
Το άσχημο απ΄όλα είναι ότι ο λόγος της αποπομπής μου είναι καινούργιος, δεν μου έχει αποδοθεί κανένα καινούργιο κατηγορητήριο και δεν έχει γίνει καμία ΕΔΕ για αυτό το συγκεκριμένο λόγο. . Μάλιστα ο καλός μας ΔΙΔΕ έγραψε στην απόφασή του πως η ΕΔΕ ήταν χαρακτηρισμένη εις βάρος μου(ενώ εγώ εκλήθην ως μάρτυρας)..

Και το χειρότερο για την κυρία της φωτογραφίας, που τυγχάνει να είναι και νομικός, είναι ότι υπέγραψε την καρατόμησή μου λαμβάνοντας υπόψη της το πόρισμα της ΕΔΕ, το οποίο δεν φέρει πουθενά στρογγυλή σφραγίδα και του λείπουν σχεδόν όλες οι υπογραφές τόσο του ενεργήσαντα την ΕΔΕ όσο και της γραμματέως.

Ξέρετε, μετά τα διοικητικά δικαστήρια ακολουθούν τα αστικά δικαστήρια...»

Βασιλική Μουρατίδου 



4 σχόλια:

  1. Να βγει τώρα ο κύριος ΔΙΔΕ να δώσει απαντήσεις ,μια ολόκληρη κοινωνία βράζει .Αρκετά με τη σιωπή οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και απαιτούνται απαντήσεις!

    Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπροστά σε τόσο σοβαρές καταγγελίες εκείνη η Β'ΕΛΜΕ τι κάνει ;;;Ποιος ο ρόλος της .Που είστε ξαφανισμένοι ή δεν ασχολείστε με του χωρικούς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένορκη διοικητική εξέταση..έχω κάνει πολλές σαν αξκος της πολεμικής αεροπορίας......μάλλον η κυρία Βασιλική μπερδεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μαθαμε ομως την παραβαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!