Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2022

Η Ελευθερία Μίλη από το Αγρίνιο ,πρώτη στο τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠΑ

>

 

Η μαθήτρια του 4ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου Ελευθερία Μίλη εισήχθη πρώτη στο τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών(Ε.Κ.Π.Α)  συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (και βάσεων) από το υπουργείο παιδείας η χαρά της Ελευθερίας εκτινάχθηκε στα ύψη όπως είναι φυσικό, καθώς οι κόποι και οι προσπάθειές της( υπό δύσκολες συνθήκες) ανταμείφθηκαν. Φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και φυσικά πολλά συγχαρητήρια.

Νότης Ρεντίφης 

4 σχόλια:

  1. Νότη Ρεντίφη δεν σε ξέρω αλλά μπράβο σου που προβάλεις την Ελληνίδα μαθήτρια και την επιτυχία της που μας κάνει υπερήφανους ως Αγρινιώτες και ως Έλληνες.Μπράβο στο κορίτσι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μπράβο είναι όλα για την Ελευθερία!!! Νότης Ρεντίφης

      Διαγραφή
  2. Αυτά τα πρότυπα πρέπει να προβάλλεται και μπράβο kainourgiopress και Νώντα ,Για να δούμε θα την βραβεύσει κανένας ,για την σπουδαία επιτυχία.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αλλά αξίζει πολλά συγχαρητήρια και μπράβο.

    Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητηρια για την αγωνίστρια της ζωής.Είμαι μητέρα συνομήλικου παιδιου εκ γενετής ΑΜΕΑ με μόνιμη,σοβαρή νευρολογική παθηση το οποίο εξαιτίας παράνομης αντιμετώπισης από το ΚΕΠΑ αποκλείστηκε από το δικαίωμα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Σας έχω κάνει γνωστό το θέμα και ελπίζω κάποια στιγμή να το αναδείξετε ώστε και ο γιος μου να μπορέσει να ασκήσει βασικά δικαιώματα στη ζωή όπως όλοι οι συνομήλικοι του.Καλή φοίτηση,υγεία και τύχη στη ζωή ευχόμαστε ο γιος και εγώ στο κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!