Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2022

Υπογραφή σύμβασης 890.000 ευρώ για ανακατασκευή του γηπέδου Λεπενούς

>

Ο Δήμαρχος Αγρινίου

Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε για την ανακατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Λεπενούς, προϋπολογισμού 890.000,00 ευρώ. 

 Πρόκειται για μελέτη ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με απομάκρυνση των υλικών  (φυσικός χλοοτάπητας/χώμα) και την  τοποθέτηση συνθετικού  χλοοτάπητα  τελευταίας γενιάς. 

Το έργο προβλέπει κατασκευή περίφραξης ενώ για την καλύτερη λειτουργία του αγωνιστικού χώρου έχει προβλεφθεί η τοποθέτηση  υποδομής για τον φωτισμό του γηπέδου και περιμετρικά δίκτυο άρδευσης για διαβροχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης θα κατασκευασθούν  οι οδοί πρόσβασης στο γήπεδο.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά με την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Λεπενού : «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι  γιατί ικανοποιούμε το αίτημα των κατοίκων της Λεπενούς. Οι αθλητές και οι φίλαθλοι θα μπορούν να χαίρονται  ένα σύγχρονο και λειτουργικό αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα με την παρέμβαση φροντίζουμε για την κατασκευή των οδών πρόσβασης  αλλά και την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού  ώστε να χρησιμοποιείται  απογευματινές ώρες. Συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών του Δήμου Αγρινίου». 


1 σχόλιο:

 1. ...τώρα κάνουν πλάκα?
  σίγουρα πλάκα κάνουν...
  εδώ που υπάρχει μονάχα ένα ΔΑΚ με ταρτάν για να προπονήται όλη η περιφέρεια Αγρινίου κ όχι μόνο, αντί να δρομολογήσουν την κατασκευή ενός νέου σταδίου...ρίχνουν σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ για Γηπέδου Ποδοσφαίρου... που??????? στη Λεπενού!!!!
  υπάρχει αντιπολίτευση ?
  Έλεος πια...
  ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!