Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2022

Καινούργιο-Έζησαν μια ζωή μαζί και «έφυγαν» για την γειτονιά των Αγγέλων μαζί

>

Συγκινεί ,προκαλεί στενοχώρια και θλίψη η είδηση του θανάτου ενός  ζευγαριού ηλικιωμένων που διέμεναν μόνιμα στο Καινούργιο Αγρινίου.
Το Σάββατο το απόγευμα ο σύζυγος ηλικίας 88 ετών υπέστη επεισόδιο στην οικία τους και λίγα λεπτά αργότερα η σύζυγός του ηλικίας 74 ετών κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν το ζευγάρι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγρινίου.Όπως διαπιστώθηκε η σύζυγος ήταν νεκρή ,ενώ ο σύζυγος εισήχθη σε κλινική για νοσηλεία.

Την Κυριακή το απόγευμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Μαρία Στούμπου ,ενώ πριν ακόμη στεγνώσουν τα δάκρυα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν, και την απώλεια του 88χρονου που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο , καθώς δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή,  τρεις ημέρες αργότερα.

Ο επίλογος στο τραγικό παιχνίδι της μοίρας θα γραφτεί αύριο το πρωί με την εξόδιο ακολουθία του συζύγου , Δημητρίου Θ. Στούμπου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Καινούργιο.