Κυριακή, Αυγούστου 07, 2022

Αναγνώστρια:Βρώμα και δυσωδία το ρέμα-εστία μόλυνσης στα Τζιφέικα

>

Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν  μην σέβονται το περιβάλλον και τις όμορες ιδιοκτησίες αφού συνεχίζουν να πετάνε ανεξέλεγκτα όλων των ειδών τα σκουπίδια ,μπάζα ,υλικά αλλά και κουφάρια νεκρών ζώων στο ρέμα στην περιοχή Τζιφέικα,θέση (τοπωνύμιο)Κουτσπόλακα Νέας Αβώρανης.

Σύμφωνα με την αναγνώστριά μας που περνάει συχνά από το σημείο η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο αφού πλέον από το σημείο αναδύεται βρώμα και δυσωδία κάνοντας την κατάσταση αποπνικτική.

Όλα αυτά με τις πρώτες δυνατές βροχοπτώσεις είναι πιθανόν να μεταφερθούν σε ιδιοκτησίες που υπάρχουν στην περιοχή καθώς και να διοχετευτούν στην λίμνη Τριχωνίδα αφού εκεί  καταλήγουν οι εκβολές των ρεμάτων και των χειμάρρων.

Μάλιστα πριν από ενάμιση χρόνο είχε γίνει αναφορά για το ίδιο θέμα δείτε εδώ χωρίς κανένας από τους αρμόδιους να ενδιαφερθεί.


1 σχόλιο:

  1. Ούτε πρόκειται να ενδιαφερθεί κανένας.Μια ρεματιά στο κέντρο του πουθενά που εδώ και δεκαετίες αποτελεί σκουπιδότοπο .Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις .Από την ώρα που δεν έχει οριοθετηθεί νόμιμος χώρος εναπόθεσης μπάζων κλπ αυτό θα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!