Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2022

Δήμος Αγρινίου: Συμμετοχή για 2η χρονιά στην έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας «BEYOND 4.0»

>


Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει για 2η χρονιά στην Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας «BEYOND 4.0» που διεξάγεται στον χώρο της ΔΕΘ-HELEXPO στην Θεσσαλονίκη, από 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

O Δήμος Αγρινίου φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με κεντρικό θέμα: «Η ΠΔΕ αλλάζει. Κοιτάζουμε μπροστά στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση».  

Η έκθεση αποτελεί  την ιδανική πλατφόρμα για διεθνείς επιχειρηματικούς leaders, πρωτοπόρους στοχαστές, τεχνολογίες αιχμής και για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες καταναλωτών και θα δώσει το βήμα σε εταιρείες απ’όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη σημασία της συμμετοχής του ΔΑ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπναστασίου: «Όλα τα έργα είναι εναρμονισμένα σύμφωνα με το όραμα της Δημοτικής Αρχής για έναν Βιώσιμο, Πράσινο και Έξυπνο Δήμο  με  στόχο  την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας. Ο Δήμος Αγρινίου  παρουσιάζει την ψηφιακή  στρατηγική  και τις  δράσεις που υλοποιεί με σκοπό τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση των πολιτών . Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι αξιοποιώντας  καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές μπορούμε να κάνουμε τις πόλεις μας  σύγχρονες, λειτουργικές  και φιλικές προς το περιβάλλον».


Ο Δήμος Αγρινίου εκπροσωπείται από στελέχη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μίμη Σκορδόπουλο και τον Γεν. Γραμ. ΔΑ Δ.Τζιώλη.

«Δίνουμε  δυναμικό παρών παρουσιάζοντας όλες  τις πρωτοπόρες πρακτικές και έξυπνες εφαρμογές που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε προς όφελος των δημοτών μας. Το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου Αγρινίου εργάζεται  εντατικά για το συγκεκριμένο στόχο και ήδη οι πολίτες απολαμβάνουν τα αποτελέσματα της  συλλογικής προσπάθειας.  

Ευχαριστούμε την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  για την φιλοξενία και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Παπαδόπουλο», ανέφερε σχετικά ο κ. Σκορδόπουλος. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!