ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αγρίνιο-Συνάντηση προέδρων με τον τον αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας και συντήρησης έργων

Με τον αντιδήμαρχο

Ευθύμιο Γρίβα  ο οποίος έχει  το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών,    

το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών

και το  σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, συναντήθηκαν πρόεδροι κοινοτήτων του δήμου Αγρινίου .

Η συνάντηση  έγινε σήμερα πρωί για την καταγραφή προβλημάτων των περιοχών που είναι αρμόδιοι οι πρόεδροι.

Αυτό που επισημάνθηκε καθώς η εδαφική ακεραιότητα του δήμου είναι πολύ μεγάλη, είναι να προγραμματίζονται συναντήσεις με εκπροσώπους της κάθε Δ.Ε χωριστά και εκεί να καταγράφονται όλα τα προβλήματα.

Επίσης αυτό που αναφέρθηκε από πολλούς είναι ότι οι υπεύθυνοι του δήμου πρέπει να πηγαίνουν οι ίδιοι στις περιοχές για αυτοψία και καταγραφή των προβλημάτων για την καλύτερη ,πιο έγκυρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η σύσκεψη καλώς έγινε και όλα όσα αναφέρονται είναι σωστά.Αυτό που νομίζω ότι πρέπει να γίνει είναι ο κ.Γρίβας (με τα στελέχη) να προγραμματίζει συναντήσεις στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων ή και σε κοινότητες στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν και πολίτες. Είναι πολύ ωραία κίνηση και θα εκτιμηθεί δεόντως κ.Γρίβα.

    Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!