Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2022

Το Αγρίνιο υποδέχθηκε και φέτος την Φλόγα της Αγάπης(φωτο)

>

Το Αγρίνιο υποδέχθηκε και φέτος της Φλόγα της Αγάπης η οποία άναψε στον βωμό στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στο πλαίσιο της 20ης  Επετειακής Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α),ο Δήμος Αγρινίου, με τον  Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα την Φλόγα στο Αγρίνιο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την συγκέντρωση των μοτοσυκλετών στο Δημοτικό πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία), από όπου ξεκίνησε η μοτοπορεία μέσα στην πόλη και κατέληξε στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια.

Εκεί η Φλόγα παραδόθηκε  στους πεζούς λαμπαδηδρόμους που στη  συνέχεια την μετέφεραν με πορεία από την οδό Παπαστράτου στην κεντρική πλατεία, όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπαναστασίου και αρκετοί πολίτες.

Ακολούθησε το άναμμα του βωμού από τον κ.Παπαναστασίου ,την πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Δήμητρα Αβράμπου και τον αθλητή μεγάλων αποστάσεων Φώτη Ζησιμόπουλο.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε μικρή χορευτική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς,

Η Τροχαία Αγρινίου ρύθμισε την κυκλοφορία και φρόντισε για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Αύριο Παρασκευή από ώρα 8.00π.μ. μέχρι 2.00μ.μ. διοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου - από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και την συμμετοχή του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλ/νίας.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!