ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Νέα εμφάνιση για την Α.Ε Καινουργίου(φωτο)

 

Στα πλαίσια

της συμμετοχής της Κ12 της ακαδημίας της Αθλητικής Ένωσης Καινουργίου στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας έγινε χθες παρουσίαση της  νέας φανέλας του συλλόγου στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στη Χαραυγή. 

Η Α.Ε Καινουργίου ευχαριστεί θερμά τον χορηγό της, «Μεταλλικά Κτήρια Μπόνιας Απόστολος».

Χορηγός προβολής kainourgiopress .



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια!
    Άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν τα παιδιά και τον αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις πιο ευχάριστες «ειδήσεις» που έχω διαβάσει για το χωριό.Μια ακαδημία με μόνο σκοπό τα μικρά παιδιά να αθλούνται και να παίζουν μπάλα.Χωρίς πολλά-πολλά(λόγια) μόνο με έργα αθλητικά.Δεν ξέρω πόσο μπορεί να είναι η συνδρομή αλλά σίγουρα είναι πιο οικονομική από τα πηγαινοφαίρνεις αθλητές σε ομίλους του Αγρινίου.Άρα πλέον δεν ισχύει και η καραμέλα ότι δεν υπάρχει αθλητική διέξοδος για τα παιδιά στο χωριό έλιωσε.Στηρίξτε την προσπάθεια όπως ο κ.Μπόνιας που προσωπικά δεν τον ξέρω και η κίνηση να βρει μιμητές.Τα παιδιά είναι το μέλλον και το μέλλον είναι τα παιδιά. Επίσης δήμος και περιφέρεια στηρίξτε τέτοιες προσπάθειες ,με 2-3 κινήσεις.

    Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ;Από ότι διάβασα σε προηγούμενο άρθρο ο προπονητής είναι πτυχιούχος παιδαγωγός,αντιλαμβάνεστε την σημασία για τη διαμόρφωση αθλητικού πνεύματος και χαρακτήρα των παιδιών.

      Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

      Διαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!