Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022

Καινούργιο:Πυρετός προετοιμασιών για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σαββάτου

>

 

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή και τον άναμμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία του Καινουργίου.

Εθελοντές και μέλη συλλόγων που διοργανώνουν την εκδήλωση σε συνεργασία με την κοινότητα Καινουργίου δουλεύουν πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους και η γιορτή που όλοι περιμένουν να μείνει αξέχαστη,μετά από τρία χρόνια περιορισμών και μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ήδη ο δήμος Αγρινίου τοποθέτησε το δέντρο και αύριο αναμένεται να τοποθετηθούν τα λαμπάκια και ο φωτισμός.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ο στολισμός του δέντρου ,με κάλαντα και τραγούδια ,ενώ αμέσως μετά θα γίνει η φωταγώγηση.

Θα ακολουθήσουν χοροί και θεατρική παράσταση από μαθητές ,ενώ θα μοιραστούν Χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκά.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 16:00 

4 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους σας.Ας ελπίσουμε ο καιρός να μας κάνει το χατήρι και να γίνουν οι εκδηλώσεις. Αν ο καιρός δεν το επιτρέψει οι εκδηλώσεις να αναβληθούν και όχι να ακυρωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές και κυρίως στους ανθρώπους που θα φωταγώγησουν το χωριό με κόπο και ιδρώτα..καλό είναι να ονοματισετε κάποιους που βοηθούν με κάθε τρόπο το χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Θα γίνει ενημέρωση κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε φανταστικά.

    ΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ο καιρός δεν μας έκανε το χατήρι,δεν πειράζει όμως ,θα το αποφασίσουμε όλοι μαζί οι συνδιοργανωτές σύλλογοι-εθελοντές-κοινότητα κλπ παρακολουθώντας τον καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!