Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2022

Γιορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου

>

Το εκκλήσιαστικόν

συμβούλιον του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου σας προσκαλεί εις τας λατρευτικάς εκδηλώσεις δια τον εορτασμό της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας,που θα λάβουν χώρα την 3ην και 4ην Δεκεμβρίου κατά το ακόλουθο πρόγραμμα.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός  Εσπερινός μετ'αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνού.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 07:00 το πρωί, Όρθρος και Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 17:30 θα τελεστεί Εσπερινός και Παράκλησις εις την Αγία Βαρβάρα.

Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα τεθεί προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών τεμάχιο ιερού λειψάνου του οσίου και θεοφόρου πατρός Ιωάννου του Δαμασκηνού.

Ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του ιερού κλήρου, των τοπικών αρχών και του ευσεβούς λαού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου το απόγευμα του Σαββάτου, κατά την διανομή του άρτου και το πρωί της Κυριακής κατά την διανομή του αντιδώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!