Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2023

Υπό κατάληψη το ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου (φωτο)

>

Σφραγισμένη βρήκαν την κεντρική είσοδο του ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου μαθητές και καθηγητές σήμερα το πρωί καθώς το σχολείο τελεί υπό κατάληψη. Μαθητές επέλεξαν αυτήν την κίνηση για να διαμαρτυρηθούν για την κατάργηση της σχολικής αργία των τριών Ιεραρχών,για τις «χάλια» τουαλέτες και το προαύλιο του σχολείου,  όπως υποστηρίζουν ,για ένα σπασμένο παράθυρο, για το ότι δεν υπάρχει διάβαση πεζών έξω από το σχολείο, για το ότι το σχολείο είναι βρώμικο ,για χαλασμένα aircondition και για το ότι δεν υπάρχει αίθουσα ψυχολόγου στο σχολείο, όπως αναφέρουν στη λίστα με τους λόγους.

Μάθημα δεν έγινε και οι μαθητές αποχώρησαν .


Η λίστα με τα αιτήματα αναλυτικά όπως στάλθηκε  στο kainourgiopress.

3 σχόλια:

  1. Ένα σχολείο πρότυπο μέχρι πέρσι το κατάντησαν βρώμικο ,με χάλια τουαλέτες ,προαύλιο κλπ.,όπως γράφουν οι μαθητές .Ακάτάλληλοι υπολογιστές και αίθουσες ,ΜΠΡΑΒΟ να νιώθουν περήφανοι κάποιοι για ότι προηγήθηκε την περσινή άνοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τις υποδομές έχουν δίκιο, για τη διάβαση πεζών επίσης, μα η αργία των Τριών Ιεραρχών έχει καταργηθεί καιρό τώρα. Τους πήρε η θρησκεία από τα πόδια; αφού για καφέ πήγαιναν και όχι στη γιορτή, στον εκκλησιασμο. Κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρτε τα παιδια σας για αλλου οσο ειναι νωρις μπλεξανε ασχημα .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!