ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το ΚΔΑΠ «μετά το σχολείο» προκρίθηκε και θα εκπροσωπήσει το Αγρίνιο και την Δυτική Ελλάδα στους τελικούς αγώνες ρομποτικής στην Αθήνα

 

Με μεγάλη επιτυχία

πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ο Περιφερειακός Διαγωνισμός WRO Hellas Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Πάτρα! 

Το ΚΔΑΠ "μετά το σχολείο" που έχει έδρα στις δημοτικές ενότητες ( Στράτου και Νεάπολης) του Δήμου Αγρινίου συμμετείχε στο διαγωνισμό με 2 ομάδες παιδιών Γ' και Δ' τάξης Δημοτικού στην κατηγορία ποδοσφαίρου 2x2 με ρομπότ! 

Η μία από τις ομάδες μας αναδείχθηκε 1η σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  και πήρε την πρόκριση, εκπροσωπώντας το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα στους Πανελλήνιους Αγώνες στην Αθήνα, την Κυριακή 26 Μαρτίου. 

Ας δώσουμε κίνητρα στους μαθητές μας και θέληση για να εξελιχθεί η ρομποτική!

Συγχαρητήρια στις ομάδες μας και στους καθηγητές τους! 

Ραντεβού στην Αθήνα!






Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στην διεύθυνση και στους παιδαγωγούς του ΚΔΑΠ. Τέτοιες ειδήσεις θέλουμε με θετικά μηνύματα για τα παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Τα συγχαρητήρια όλων μας στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς.

      Διαγραφή
  2. Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες ειδήσεις για την περιοχή μου.Το αποτέλεσμα δεν ήρθε μόνο του και είναι η απόδειξη της καλής δουλειάς που προηγήθηκε από τους εξαίρετους συναδέλφους μου. Δεν είναι εύκολο γιατί εκτός από πολλές ώρες δουλειάς χρειάζεται και ο τρόπος που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των παιδιών ώστε να ασχοληθούν και να ανταμειφθούν .Συγχαρητήρια.
    Υ.Γ .Πόσα από τα ΚΔΑΠ που δραστηριοποιούνται στον δήμο Αγρινίου συμμετείχαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό κανένα ΚΔΑΠ από τον νόμο και οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίσαμε ήταν από δημοτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!