Σάββατο, Μαρτίου 25, 2023

Καινούργιο: Στο νοσοκομείο μαθητής που του πάτησε το πόδι αυτοκίνητο

>

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου μεταφέρθηκε νωρίτερα το μεσημέρι μαθητής του ΕΠΑΛ Καινουργίου ,ο οποίος μετά την παρέλαση τραυματίστηκε όταν διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στην Ε.Ο Αγρινίου Θέρμου τον παρέσυρε και του πάτησε το πόδι.

Πολίτες που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από την παρέλαση έσπευσαν να βοηθήσουν τον μαθητή ο οποίος σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση είναι καλά στην υγεία του και υποβάλετε σε ιατρικές εξετάσεις. 

Όπως είναι φυσικό επικράτησε μεγάλη αναστάτωση με τους πολίτες να τονίζουν την έλλειψη αστυνομικών μέτρων κατά την διάρκεια της παρέλασης, για την ασφάλεια μαθητών και πολιτών, στην αιματοβαμμένη απαρχαιωμένη Εθνική Οδό Αγρινίου Θέρμου.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα ,χρόνια πολλά και περαστικά στο παιδί.Είναι αυτό που φωνάζουμε τόσα χρόνια,μετά από κάθε ατύχημα.Αυτός ο δρόμος δεν συγχωρεί λάθη ,γιατί μπορεί να τύχει στον καθένα μας και κάποιες φορές από τύχη δεν είχαμε ατύχημα.Ειδικά όταν μιλάμε για μια κωμόπολη με τόσα σχολεία και παιδιά,όλοι οι αρμόδιοι να τα ρίχνουν στο γεγονός ότι είναι χαρακτηρισμένη ε.ο .Αλλάξτε το κύριοι ,αν δεν το κάνετε εσείς τότε ποιος. Ε.Ο μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και με τόσα ατυχήματα.ΜΙΛΑΜΕ για παιδιά ,τα παιδιά μας.Δηλαδή αν σήμερα για 1 περίπου ώρα γίνονταν εκτροπή κυκλοφορίας με προγενέστερη ενημέρωση για τους οδηγούς θα έπεφτε έξω η οικονομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!