Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2023

Αυτές είναι μερικές προτάσεις ημερολογίων που μπορείτε να επιλέξετε για εταιρικό δώρο

>

,



Κάθε τέλος του χρόνου οι εταιρείες προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις των συνεργατών τους και των υπαλλήλων τους με όμορφα, πρωτότυπα εταιρικά δώρα, που φέρουν την επωνυμία της επιχείρησης. Τα περισσότερα από αυτά είναι δώρα που ταιριάζουν στο χώρο εργασίας και έχουν κάποια χρηστικότητα. Ένα από τα πιο δημοφιλή εταιρικά δώρα είναι και τα ημερολόγια γραφείου. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές ημερολογίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εταιρικά δώρα. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι ημερολογίων είναι τα ημερολόγια τοίχου και τα επιτραπέζια ημερολόγια, αλλά υπάρχουν και άλλα σχέδια και προτάσεις που μπορούν να καλύψουν μια ποικιλία αναγκών κάθε εταιρείας.

Τα ημερολόγια τοίχου


Είναι μια δημοφιλής μορφή ημερολογίου και χρησιμοποιούνται συχνά σε γραφεία, σπίτια και άλλα μέρη όπου οι κάποιοι θέλουν να παρακολουθούν τις ημερομηνίες αλλά και να σημειώνουν επάνω διάφορες δραστηριότητες. Είναι συνήθως μεγαλύτερα σε μέγεθος από ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο και έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται σε τοίχο. Τα ημερολόγια τοίχου μπορούμε να τα σχεδιάσουμε με εικόνες, γραφικά και άλλα στοιχεία, καθιστώντας τα ένα αποτελεσματικό τρόπο προώθησης της επωνυμίας της εταιρείας.

Επιτραπέζια ημερολόγια

Είναι μικρότερα από τα ημερολόγια τοίχου και έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται σε ένα γραφείο ή σε κάποιο άλλο χώρο εργασίας. Συχνά χρησιμοποιούνται στα γραφεία ή στο σπίτι όπου είναι ορατά και μπορεί κάποιος να βλέπει τις ημερομηνίες και να προγραμματίζει τα ραντεβού του. Τα ημερολόγια γραφείου μπορούν να έχουν επάνω εικόνες, λογότυπα και άλλα σχέδια.

Τα ημερολόγια τσέπης

Είναι αρκετά μικρά ώστε να χωρούν σε μια τσέπη ή τσάντα και είναι σχεδιασμένα για μεταφορά. Συχνά τα χρησιμοποιούμε όταν είμαστε εν κινήσει, ή σε κάποιο ταξίδι, για να βλέπουμε διάφορες ημερομηνίες με χρήσιμες σημειώσεις ή τηλέφωνα.

Μαγνητικά ημερολόγια

Έρχονται σε πολλά μεγέθη και χρώματα και είναι σχεδιασμένα για να κολλάνε σε μεταλλικές επιφάνειες, όπως στο ψυγείο ή την βιβλιοθήκη. Μπορούμε πάνω σε αυτά, να σχεδιάσουμε το λογότυπο της εταιρείας μα κάποια φωτογραφία. Είναι ένας ωραίος και διασκεδαστικός τρόπος προώθησης της επωνυμίας της επιχείρησης. Τα μαγνητικά ημερολόγια είναι ένα πρακτικό και εύχρηστο δώρο.

Ημερολόγια αφίσα

Τα ημερολόγια αφίσας είναι μεγαλύτερα από τα ημερολόγια τοίχου και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούμε να τα κρεμάμε στον τοίχο σαν αφίσα. Συχνά χρησιμοποιούνται από εταιρείες για μαζική παραγωγή και διανέμονται σε μεγάλες ποσότητες στους πελάτες.

Advent Calendars

Τα ημερολόγια Advent, μπορεί αν γίνει ένα πρωτότυπο εταιρικό δώρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Έχουν συνήθως 24 ή 25 μικρές πόρτες ή κουτάκια, που μπορούν να ανοίγουν κάθε μέρα πριν από τα Χριστούγεννα. Συχνά χρησιμοποιούνται ως τρόπος να μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και μπορούν να γεμίσουν με μικρά δώρα ή λιχουδιές. Τα ημερολόγια Advent μπορούν να έχουν διάφορα θέματα, πάντα όμως πρέπει να συσχετίζονται με τα Χριστούγεννα. Είναι ένα ασυνήθιστο, ευχάριστο και παιχνιδιάρικο ημερολόγιο για τις τελευταίες μέρες των Χριστουγέννων.

Τέλος, τα ημερολόγια μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό και μέταλλο. Ο τύπος του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από τον τύπο του ημερολογίου και το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε. Για παράδειγμα, τα ημερολόγια τοίχου και τα ημερολόγια γραφείου κατασκευάζονται συχνά από χαρτί ή χαρτόνι, ενώ τα μαγνητικά ημερολόγια μπορεί να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ή μέταλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!