Κυριακή, Μαρτίου 26, 2023

Δόξα :Δυσφορία από διοίκηση και τεχνική ηγεσία για ορισμένους παίκτες μετά την σημερινή ήττα

>

Ανακοίνωση
με αιχμές για την συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας εξέδωσε το γραφείο τύπου της Δόξας μετά την σημερινή ήττα με 1-0 από την Δάφνη Μεγάλης Χώρας για την 15η αγωνιστική .

Αναλυτικά :

«Ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου,

"όταν δεν βάζεις γκολ θα δεχτείς".

Στον πρωινό αγώνα για το πρωτάθλημα της 15ης Αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑ του 2ου Ομίλου μεταξύ των ομάδων της ΔΑΦΝΗΣ & ΔΟΞΑΣ, ίσχυσε για μια ακόμη φορά ο κανόνας του ποδοσφαίρου, ο,τι όταν χάνεις και δεν βάζει γκολ θα δεχτείς.

Το τραγικό στη περίπτωση είναι ότι η ΔΟΞΑ έχασε το παιχνίδι, ενώ θα έπρεπε να είχε κερδίσει και μάλιστα με ευρύ σκορ, όταν οι τελικές φάσεις είναι αμέτρητες, ενώ τα δε κερδισμένα κόρνερ ξεπερνούν τα 11.

Παρά του ότι οι φιλοξενούμενοι, είχαν κυριαρχήσει στο γήπεδο και έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι, ένας κατώτερος αγωνιστικά αντίπαλος, στη μοναδική φορά, που βρέθηκε στην περιοχή μας, από φάουλ (δώρο αμυνόμενου παίχτη της ΔΟΞΑΣ), πέτυχαν το γκολ στο 70' και "έκλεψαν" το παιχνίδι.

Ένα γκολ που δεν δικαιολογείται να δέχεται μια ομάδα, που θέλει να κερδίσει τον αγώνα και να έχει προοπτική.

Για μια ακόμη φορά πληρώσαμε τα κενά και τις πληγές της ομάδας, που εάν θέλουμε να κάνουμε το άλμα τη νέα περίοδο, πρέπει να αλλάξουν πολλά, που δεν είναι της παρούσης να ειπωθούν.

Από την τεχνική ηγεσία και τη Διοίκηση, εκφράζεται δυσφορία, για την χαλάρωση, και εξωαγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών, ενώ θα πρέπει να κατανοήσουν, ότι η φανέλα της ΔΟΞΑΣ είναι πολύ βαριά και έχει απαιτήσεις ο κόσμος της.

Δεν θα επιτραπεί να τρωθεί το κύρος και η ιστορία του Σωματείου, με πράξεις και συμπεριφορές έξω από αρχές και αξίες που θέλουμε να επικρατήσουν στον Όμιλο.

ΔΟΞΑ: (Σωκράτης Τζωρτζοπουλος)

1. Λυμπέρης.

2. Βασιλείου

3. Κωνσταντίνου

4. Καγιαντζας

5. Μπλέτσας

6. Καραθανος

7. Μυζήθρας

8. Ράπτης

9. Σοροβος

10. Τζωρτζοπουλος Δημ.

11. Τσολκας (46' Ροδίτης)

Υ.Γ. 1 Την επόμενη αγωνιστική 18η η ΔΟΞΑ αγωνίζεται για τελευταία φορά φέτος εντός με τον "ΙΔΟΜΕΝΕΑ" Εμπεσσου, δεύτερο στον πίνακα της βαθμολογίας του ομίλου μας.

Υ. Γ. 2. Με το τέλος του πρωταθλήματος, μετά τις εορτές του Πάσχα, θα ξεκινήσουμε τις προεπιλογές παιδιών 12 έως 16 χρόνων) για την ομάδα Β' ΔΟΞΑ (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση)

Υ. Γ. 3. Τη Μεγάλη Παρασκευή θα διοργανωθεί ο καθιερωμένος ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ της ΔΟΞΑΣ και επίλεκτων Βετεράνων, που αγωνίστηκαν διαχρονικά στην ομάδα μας.»

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!