Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2023

Υπέροχα hair styling με αξεσουάρ!

>

 Για ένα

ακαταμάχητο look όλους τους μήνες του χρόνου φροντίζουμε να έχουμε μοναδική εμφάνιση με κομψά ρούχα και αξεσουάρ. Ωστόσο τα μαλλιά δίνουν τρομερή λάμψη, ενισχύουν το στιλ μας και με μικρές πινελιές μπορούμε να κλέβουμε συνεχώς τις εντυπώσεις. Τους καλοκαιρινούς μήνες επικρατεί η τάση με ιδιαίτερα μαντήλια και πολύχρωμα scrunchies ώστε να δίνουμε χρώμα στην εμφάνιση μας και να είμαστε πάντα in fashion. Τον χειμώνα μπορούμε να επιλέξουμε ιδιαίτερα αξεσουάρ όπως headbands και τσιμπιδάκια από πέρλες & στρας για extra λάμψη. 

Λαμπερή με hair clips πέρλες

Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει τις πέρλες; Εκτός από τα κοσμήματα τις επιλέγουμε στις μπλούζες μας και γιατί όχι και στα μαλλιά μας. Έχουν αγαπηθεί από όλες μας και είναι πια τα αγαπημένα hair clips. Αν αναζητάς πως θα ενισχύσεις το hair style σου και θα δώσεις μια ρομαντική διάθεση στο look σου μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου και να βάλεις ένα υπέροχο clip με πέρλες και θα αποκτήσεις μοναδική εμφάνιση. 


Υπέροχο στιλ με headbands

Τα headbands είναι το αγαπημένο hair accessory trend που όλες λατρέψαμε όταν τα είδαμε. Τα υπέροχα σχέδια και χρώματα μπορούν να τονίσουν τα μαλλιά μας και να λάμψουν όπως και να τα έχουμε βάψει. Μπορείς να φοράς τα headbands σε κάθε περίσταση όλη μέρα όποιο και αν είναι το στιλ σου. Επέλεξε να τις φορέσεις όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου ή κάνεις χαλαρές μπούκλες με ένα Parlux πιστολάκι και μια βούρτσα και βάλε φωτεινά χρώματα και πρωτότυπα σχέδια για υπέροχο στιλ.

Μαντήλια και στα μαλλιά

Η αγαπημένη καλοκαιρινή τάση με τα πολύχρωμα μαντήλια ήρθε για να μείνει. Τα μαντήλια αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ όλων των γυναικών. Και αυτό, γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους και ιδιαίτερα δεσίματα. Πιάσε τα μαλλιά σου μια χαλαρή αλογοουρά ή ένα κότσο και πρόσθεσε ιδιαίτερο look με το χρωματιστό μαντήλι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις τρομερές αντιθέσεις στο χρώμα των μαλλιών σου και να τονίσεις με ιδιαίτερες τεχνικές όπως τις ανταύγειες και το balayage.

Λατρεμένα Scrunchies

Τα scrunchies τα τελευταία χρόνια δεν λείπουν από καμία συλλογή και μάλιστα αυξάνονται συνεχώς καθώς είναι τα αγαπημένα μας hair accessories. Δίνουν μια vintage αισθητική στο στιλ και ενισχύουν το look μας όλο τον χρόνο. Επέλεξε έντονα χρώματα για να τα φοράς με τα summer look σου και βελούδινα σχέδια για τον χειμώνα. Τα scrunchies είναι εντυπωσιακά λαστιχάκια και είναι υπέροχο αξεσουάρ και για το χέρι.

Με αυτά τα μικρά αξεσουάρ θα έχεις λαμπερό look κάθε μέρα. Όποιο και είναι το στιλ σου, μπορείς να το ενισχύσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα με hair accessories. Απόλαυσε κάθε εποχή έχοντας υπέροχο hair styling!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!