ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

«Ο λόγος στους νέους» ,αρέσει πολύ το μήνυμα του Μίλτου Ζαμπάρα


Νέα και μεγάλη δυναμική δίνει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στην Αιτωλοακαρνανία η συμμετοχή του υποψήφιου βουλευτή Μίλτου Ζαμπάρα και αυτό αποτυπώνεται στις αντιδράσεις του κόσμου και ειδικά των νέων ανθρώπων που συναντά στις περιοδείες του σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Το σύνθημα της εκστρατείας του « Ο λόγος στους νέους» αρέσει και ο Μίλτος Ζαμπάρας ως νέος ζητάει την εμπιστοσύνη και την ψήφο στις επερχόμενες εκλογές .
Μάλιστα γράφει ο ίδιος:

«Η ζωή είναι ένας αγώνας. Αγώνας επιβίωσης για την καθημερινότητα, αγώνας δημιουργίας, αγώνας διεκδίκησης για κάτι καλύτερο. Ο καθένας στο μικρόκοσμο του δίνει αυτόν τον αγώνα. Αυτούς τους ανθρώπους θέλω να εκφράσω και γιαυτό παλεύω μια ζωή.

Η μεγάλη τιμή να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ειναι μόνο η αρχή ενός κοινού αγώνα για την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία μας, η νεα γενιά και η γενιά που ακολουθεί. 
Ευχαριστώ τα θεσμικά όργανα και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, εκφράζοντας τη νέα γενιά και την προσπάθεια ανανέωσης.
Θα νικήσουμε.»


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο Ζαμπάρας με τον Κωστακιώτη και τον μακαρίτη Νικολόπουλο ,δούλευαν πραγματικά στην 6η ΥΠΕ και άφησαν έργο στο χώρο της υγείας .Κάντε ένα ρεπορτάζ σε πόσες οικογένειες τέλειωσαν τον γολγοθά της απόστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!