Κυριακή, Απριλίου 09, 2023

Τον Δημήτρη Τραπεζιώτη στηρίζει για τον Δήμο Αγρινίου ο ΣΥΡΙΖΑ -Τον ανακοίνωσε ο Τσίπρας

>

Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Επιπλέον στη Λάρισα, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Απόστολο Καλογιάννη και στο Αγρίνιο τον Δημήτρη Τραπεζιώτη.

«Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο», ανέφερε αρχικά ο Α. Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας ότι «ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους».

«Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναικού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη», ανέφερε επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογράμμισε ότι «το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας».

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε παράλληλα, τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, στον Γιώργο Γαβρίλη για το δήμο Πειραιά, στον Βασίλη Αϊβαλή για το δήμο της Πάτρας, στον Ανδρέα Παχατουρίδη για το δήμο Περιστερίου.

«Στόχος μας είναι η ανάδειξη ψηφοδελτίων νίκης και πλατιάς προοδευτικής συνεργασίας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σε κάθε περίπτωση τα τοπικά χαρακτηριστικά», είπε ο κ. Τσίπρας.

πηγή: airetos.gr

2 σχόλια:

  1. Και σε περίπτωση επαναληπτικών ο ένας δικηγόρος θα στηρίξει τον άλλο όπως ακούγεται στην Χ.Τρικούπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Χ.Τρικούπη δεν αγχώνονται καθόλου πάντως να ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!