ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Βρέθηκε χορηγία για την ανακατασκευή του γηπέδου «5Χ5» στο Καινούργιο


Το θέμα με τις ελλείψεις και τα προβλήματα στις αθλητικές υποδομές του δήμου Αγρινίου έφερε σε συζήτηση κατά την διάρκεια της χθεσινής ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου με ερώτηση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Δημήτρης Μπλέτσας.


Στην ερώτηση με θέμα «Μαζικός αθλητισμός και υποδομές δήμου» ο κ.Μπλέτσας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο γήπεδο 5Χ5 του Καινουργίου ,το οποίο έχει σφραγιστεί με απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου, για λόγους ασφάλειας των αθλουμένων,αφού υπάρχουν ζημιές που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους,( Δείτε το βίντεο εδώ) καθώς και στο δημοτικό γήπεδο του χωριού.

Επίσης έκανε αναφορά για τις εγκαταστάσεις της Αθλητικής Ένωσης Καινουργίου ,χώρος ο οποίος παραχωρήθηκε από τον δήμο και στον οποίο υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις. Στο χώρο αθλούνται καθημερινά δεκάδες παιδιά και πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις τόνισε ο κ.Μπλέτσας .

Απαντώντας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης ανέφερε μόνο ότι,  για το γήπεδο 5X5  έχει βρεθεί  χορηγία ,για την ανακατασκευή του ώστε να γίνει λειτουργικό, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. 


Δείτε αναλυτικά την ερώτηση από το 4:25 στο video από την livestreaming 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια