ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στα Αμπάρια Παναιτωλίου(φωτο-βίντεο)

Με  αίτημα

την  κατασκευή πεζοδρομίων στην περιοχή, την διαπλάτυνση και τον φωτισμό του κεντρικού δρόμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας,στα Αμπάρια Παναιτωλίου που διοργάνωσε η Επιτροπή Κατοίκων Παναιτωλίου.

Η Επιτροπή κάλεσε τοπικά ΜΜΕ να καταγράψουν και να δημοσιοποιήσουν τα αιτήματα της.

Δείτε δηλώσεις στο kainourgioPressWebTv ΕΔΩ

Παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Αγρινίου με την Λαϊκή Συσπείρωση Δημήτρης Μπλέτσας καθώς και ο αναπληρωτής προέδρου της Κοινότητας Παναιτωλίου Θεόδωρος Νίκου.

Επίσης παραβρέθηκαν και μίλησαν, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" Μαρία Ψηλού - Βασιλαγόρη, τα μέλη της Επιτροπής Υγείας και Αλληλεγγύης Παναιτωλίου Διονύσης Παλούμπας και Γεώργιος Αγγελίδης, τα μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Παναιτωλίου Γιώργος Ντίνος και Μαρίνος Ψειμάδας, το μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου Ιορδάνης Καπλανίδης και άλλοι, όπου ανέλυσαν τα αιτήματά τους.

Έκαναν λόγο  για την επικινδυνότητα στο σημείο, για τα πολλά ατυχήματα που έχουν συμβεί στην συγκεκριμένη περιοχή και ζήτησαν άμεση κατασκευή πεζοδρομίων,ηλεκτοφωτισμό της περιοχής, ανάγκη για ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης και ενημέρωσαν ότι θα προβούν και σε άλλες κινητοποιήσεις μετά το Πάσχα.

Ο αναπληρωτής προέδρου Κοινότητας Παναιτωλίου παίρνοντας τον λόγο ενημέρωσε ότι έχει μιλήσει με τον Δήμαρχο Αγρινίου και σύντομα θα έρθει το θέμα προς συζήτηση στο συμβούλιο της Κοινότητας, ώστε να γίνει παρέμβαση στο σημείο για την ακίνδυνη προσέλευση πεζών και αυτοκινήτων.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια