Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024

Πυρκαγιά στο ΕΠΑ.Λ Μεσολογγίου-Απεγκλωβισμός καθηγητή και μαθητών,το σενάριο της ετήσιας άσκησης της Πυροσβεστικής (φωτο & βίντεο)

>

Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου η ετήσια άσκηση ετοιμότητας στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑ.Λ Μεσολογγίου.

Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε την εκδήλωση πυρκαγιάς στο χώρο Α' ορόφου της σχολικής μονάδας ,αλλά και τον εγκλωβισμό καθηγητή και μαθητών στον φλεγόμενο χώρο.


Η πυρκαγιά προκλήθηκε από άγνωστα αίτια και ο καθηγητής στην προσπάθεια του να απομακρύνει με ασφάλεια τους μαθητές, λόγω εισπνοής καπνών, έχασε τις αισθήσεις του και εγκλωβίστηκε με δύο μαθητές.

Η Π.Υ Μεσολογγίου κατόπιν ειδοποίησης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς σήμανε συναγερμό, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες.


Οι πυροσβεστικές έξοδοι αναχώρησαν άμεσα για τον τόπο του συμβάντος με 5 οχήματα και πλήρωμα περίπου 12 ατόμων,όπου μετά από συντονισμένες ενέργειες ,υπό τις οδηγίες του επικεφαλής προέβησαν σε κατάσβεση της πυρκαγιάς ,ενώ ταυτόχρονα εντόπισαν τα εγκλωβισμένα άτομα τα οποία και διέσωσαν.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!