ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οικία στην Ματαράγκα καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά(φωτο)


Συναγερμός σήμανε περί τις 18:00 στην Πυροσβεστική Αγρινίου και στον ΕΠΣ Γαβαλούς για φωτιά σε δυόροφη οικία στην θέση « Παναγία» στο βόρειο τμήμα της Ματαράγκας.


Στο σημείο έσπευσαν τα δύο οχήματα του ΕΠΣ Γαβαλούς με τους πυροσβέστες να απομακρύνουν άμεσα μια ηλικιωμένη από το χώρο και στην συνέχεια έσπευσαν τρία οχήματα της Π.Υ Αγρινίου.

Εν'μέσω θυελλωδών ανέμων πυροσβέστες και εθελοντές επιχείρησαν κατάσβεση και έθεσαν άμεσα υπό έλεγχο την φωτιά πριν επεκταθεί σε διπλανές οικίες και απειλήσει την δασική έκταση του Αράκυνθου.

Η οικία στον πρώτο όροφο καταστράφηκε ολοσχερώς ,η ηλικιωμένη διακομίσθηκε με ΕΚΑΒ κυρίως για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείου Αγρινίου,ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής .

Το αρμόδιο τμήμα διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

Η ανακοίνωση του Π.Σ

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στη Δ.Κ. Ματαράγκα, του δήμου Αγρινίου, Αιτωλοακαρνανίας, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, 16 Μαΐου 2024. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οχτώ (8) πυροσβέστες με τέσσερα (4) οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια