ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το kainourgiopress συμμετέχει στην απεργία στα ΜΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά

 Οι δημοσιογράφοι

του kainourgiopress.gr συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ για σήμερα Μ.Τετάρτη 1η Μάη,ενώ το προηγούμενο 24ωρο έκαναν απεργία οι εργαζόμενοι στα έντυπα μέσα ενημέρωσης.


Το kainourgiopress δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 5 το πρωί της Μ.Τετάρτης, έως στις 5 το πρωί της Μ.Πέμπτης 2 Μαϊού   2024 .

Η Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία της
Πρωτομαγιάς.

Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, από τις 05.00 π.μ. έως τις 05.00 π.μ. της
Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου 2024 όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών,
διοικητικών που εργάζονται σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στα Δημοτικά
Ραδιόφωνα και στα Γραφεία Τύπου.

Εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα καλύψουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις
και εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, οι οποίες, όμως, θα προβληθούν και θα
μεταδοθούν μετά τη λήξη της απεργίας, την επόμενη ημέρα.

Με κοινές αποφάσεις της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών και φωτορεπόρτερ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site, ως εξής:

- Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου, από τις 05.00 π.μ. έως τις 05.00 π.μ. της Μ. Πέμπτης, 2 Μαΐου 2024 όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών που εργάζονται σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην ΕΡΤ, στην ΓΓΕΕ, στα Δημοτικά Ραδιόφωνα και στα Γραφεία Τύπου, όλων των δημοσιογράφων της χώρας.

- Εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις της 1ης Μαΐου, οι οποίες όμως, θα προβληθούν και θα μεταδοθούν μετά τη λήξη της απεργίας, την επόμενη ημέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια